dit is het logo van Antagonist
Antagonist logo

Antagonist.nl

Het hosting bedrijf waar je prima je website kan hosten. Geen magento webshop diensten. En maximaal tot 5 domein namen gehost kunnen worden
Opslagruimte
4.6
Dataverkeer
3.2
CPU
3.5
Klantvriendelijkheid
3.9
Server
3.1
Reviews
4.6
Reader Rating1 Stem
5.4
Positief
Beveiliging is goed geregeld
E-mails worden snel beantwoord
Klantvriendelijkheid
Negatief
Maximaal vijf domeinnaam kunnen geregistreerd worden
Standaard pakketten
Flexibel
0.6

Www.antagonist.nl

Antagonist beste hosting provider of niet? goedkoopste hosting of niet
Antagonist beste hosting provider of niet? goedkoopste hosting of niet

Is Antagonist de beste hosting provider of niet? De goedkoopste hosting of niet? Die vraag willen we graag jou helpen te beantwoorden! Want er speelt meer dan alleen een prijs of de snelheid van de server. Om de beste of de goedkoopste te vinden! Het gaat om het gehele pakket en wat je erbij krijgt.

Antagonist.nl is één van de meest bekendste hosting provider met een paar simpele hosting pakketten van Nederland. Antagonist  is een beetje zoals yourhosting.nl geen geavanceerde pakketten maar richt zelf meer op beginners sites en uiteraard op share hosting. Vanaf 2.99 kan je al een hostingpakket afnemen waar je 100 GB opslagruimte op hun server draaien op een CPU core, en 512 MB Geheugen. De dataverkeer is onbeperkt maar je mag maar een domein naam registreren wat trouwens gratis is. Als jij een website heb laten maken dan is de kans niet groot dat de webdesign jouw website bij de antagonist heeft ondergebracht! En de reden is simpel want Antagonist, ondanks dat ze wel een reseller webhosting hebben laten niet meer dan maximaal vijf domeinnamen registreren. En dat is uiteraard niet erg aantrekkelijk voor een websitebouwer die wel honderden klanten heeft en die normaal gesproken al zijn klanten onder hetzelfde hosting bedrijf wilt hosten. Misschien is dat wel een voordeel sinds dat dit betekent dat er niet veel websites op dezelfde server draaien! Maar misschien dan ook weer niet.