Cloud86 Review

Cloud86 Review

Cloud86 Review
Cloud86 staat bekend als een snel werkende webhosting bedrijf. Zij bieden pakketten aan met erg veel functies en ze zijn goed te bereiken. Elk pakket is maandelijks opzegbaar.
Prijzen
Kwaliteit
Snelheid
Reviews
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Maandelijks opzegbaar
Gratis verhuisservice
Goede klantenservice
Cons
Prijzen verhogen na verlenging
Geen support na 17:00
Managed alleen WordPress
4

Zodra je een website hebt laten maken, heb je een hosting bedrijf nodig. Deze webhosting bedrijven slaan alle informatie en afbeeldingen op. Daarom schrijven wij een Cloud86 review. Dit is een Nederlands hosting bedrijf. Lees vooral verder om meer te weten te komen over dit bedrijf!

Website hosting bij Cloud86

Cloud86 is de snelst geteste webhoster van Nederland in 2020. Bij dit bedrijf is er sprake van een onafhankelijke webhostingprovider. Bij Cloud86 kun je uit verschillende hosting pakketten kiezen. Zij geven aan dat de webhosting van het bedrijf vooral geschikt is voor het programma WordPress. In de webhosting pakketten van dit bedrijf kun je meerdere domeinen toevoegen, zodat je niet per website een pakket hoeft aan te vragen. Het bedrijf maakt voor iedere klant automatisch een volledige backup voor het hosting pakket. Zij hebben inmiddels meer dan 10.000 klanten gehad. Het bedrijf bekijkt eerst het aantal bezoekers dat jouw website per maand heeft. Aan de hand daarvan kan er bepaald worden welk hosting pakket geschikt is voor jou website.

Webshop hosting bij Cloud86

Bij Cloud86 hebben zij een speciale Woocommerce hosting, voor de webshops. Zij bieden Woocommerce hosting pakketten aan met veel functionaliteiten. Dit doen zij zodat de webshop een goede snelheid heeft. Het bedrijf heeft hun Woocommerce hosting pakketten zodanig gebouwd dat de webshop meer bezoekers en meer omzet zal hebben. Met dit pakket zorgen zij ook voor een betere SEO ranking en hogere conversie. De pakketten van Woocommerce maken gebruik van een LiteSpeed webserver.

Webhosting kosten bij Cloud86

Cloud86 biedt verschillende webhosting pakketten aan, voor de websites en voor de webshops. Voor de websites heb je een start, medium en unlimited pakket. De kosten van het start pakket zijn vanaf €1,95,- per maand. Het medium pakket is vanaf €2,98,- per maand. Zodra je deze verlengd worden de kosten €5,95,- per maand. Dit is overigens ook het meest gekozen pakket. Het unlimited pakket is vanaf €5,98,- per maand. Na de verlenging betaal je €11,95,- per maand. Dit waren de kosten voor de webhosting pakketten. De Woocommerce pakketten hebben namelijk andere prijzen. Zij hebben een start, medium en power pakket. Het start pakket kost €7,98,- per maand, als je deze verlengd word de prijs €15,95,- per maand. De prijs van het medium pakket is €15,98,- per maand, na verlenging is dat €31,95,- per maand. De laatst is het power pakket. De prijs hier van is €25,98,- per maand en na verlening kost het €51,95,- per maand.

Elk pakket krijgt steeds meer functies. Bij het start pakket kun je bijvoorbeeld maar 2 webshops toevoegen en bij het power pakket kun je 10 toevoegen. Bij het Unlimited webhosting pakket kun je onbeperkt websites toevoegen. Alle abonnementen kunnen maandelijks opgezegd worden.

Andere hosting diensten van Cloud86

Het bedrijf heeft ook een managed wordpress pakket. Hiermee onderhouden zij de WordPress website van de klant. De Managed wordpress pakketten hebben een hele uitgebreide functionaliteit. Ook deze pakketten maken gebruik van de LiteSpeed server. Bij Cloud86 bieden ze een gratis verhuisservice aan. Zij verhuizen dan niet alleen de website, maar ook je e-mail en andere belangrijke zaken.