Andere webdesign diensten van elephant

Elephant Review

elephant review
Elephant is een bedrijf waar je voor veel diensten terecht kan. De kosten van de diensten zitten wel aan de wat hogere kant. Zij werken overigens ook met meerdere platforms.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reviews
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Werken met meerdere platforms
Re-platforming is mogelijk
Website wordt onderhouden
Cons
Hoge tarieven
Geen zoekmachineoptimalisatie
Geen live chat op de site
4

Lees hier een elephant review! Als je graag wil weten of dit een goed webdesign bedrijf is of het wilt vergelijken met andere Nederlandse webdesign bedrijven.

Website laten maken bij Elephant

Bij Elephant ben je aan het juiste adres om een website te laten ontwikkelen. Je kunt bij dit bedrijf ook e-commerce platformen en webapplicaties laten maken. Zij willen dat de websites die zij maken helemaal bij het verhaal van het bedrijf past. De type websites waarin het bedrijf gespecialiseerd zijn: Corporate websites, campagne websites, werken-bij websites en recruitment websites. De websites die Elephant maakt zijn niet gebonden aan een bepaalde software. Zij werken dus niet met maar één platform. Zij kijken per traject welke platform er het beste bij past. Dit is een voordeel voor jou als opdrachtgever, omdat je dan je voorkeuren ook kunt aangeven en meer keus hebt.

Webshop laten maken bij Elephant

Bij het webdesign bedrijf Elephant is het ook mogelijk een webshop te laten maken. Deze webhop heeft een e-commerce systeem. Het bedrijf helpt jou als opdrachtgever bij een aantal belangrijke dingen. Zij helpen bijvoorbeeld bij het integreren van jouw e-commerce platform met een andere business software. Ook helpen bij met re-platforming en dat houdt in dat je overstapt naar een ander platform, zoals van Shopify naar Magento. Elephant heeft al webshops gemaakt voor de bedrijven VanMoof en Fortune Factory.

Zodra de website of webshop is gemaakt blijft het bedrijf je supporten. Wat doen zij dan precies? Zij helpen een ieder met technisch onderhoud. Daarnaast word je als opdrachtgever ook geholpen met contentmanagement en doorontwikkelingen.

Als ondernemer is het ook handig om prestatierapporten te hebben, deze worden ook gemaakt door Elephant. Met deze prestatierapporten willen zij alles goed analyseren.

Elephant review

Elephant reviews

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat voor reviews het webdesign bedrijf heeft. Dit bedrijf heeft reviews op Sortlist, Facebook, Google en hun eigen website. Via Sortlist wordt het bedrijf beoordeeld door middel van sterren. Elephant heeft daar in totaal 4,5/5 sterren. De reviews zijn over het algemeen best positief. Er word wel aangegeven dat ze niet de goedkoopste webdesigners zijn en dat het bewaken van de planningen beter kon. Wel word er aangegeven dat ze goed binnen het budget werken en de websites die zij maken er goed uitzien. Op Google staan er in totaal 13 reviews over het bedrijf. Deze zijn ook allemaal postitief en de meeste mensen geven dat het erg fijn samenwerken is met Elephant.

Op Facebook krijgen zij als beoordeling 5/5 sterren.

Andere webdesign diensten van Elephant

Naast dat het bedrijf websites en webshops maakt, maken zij ook webapps. Bij Elephant kun je ook designs laten maken voor jouw onderneming. Bij dit webdesign bedrijf zijn zo ook heel erg bezig met de juiste strategie. Zij helpen de opdrachtgevers met de klanten bepalen, ook wel persona’s maken. Ook word je geholpen met de klantreis in kaart brengen. Meer voorbeelden van de diensten die het bedrijf heeft zijn: het maken van een concept design, een user interface design maken en development doorontwikkelingen.

Bij webdesignreview kun je de beste reviews lezen over verschillende Nederlandse webdesign bedrijven. Kom je er maar niet uit met welk webdesign bedrijf je moet benaderen om voor jou een website of webshop te maken? Lees onze reviews en je bent meteen een stap verder!