dit is een foto van Domein kopen en domein naam registreren post
Domein kopen en domein naam registreren

Let op! Domein kopen?

Let op! Domein kopen?

dit is een foto van Let op! Domein kopen?
Let op! Domein kopen?

Zo eindelijk heb je besloten om eigen webwinkel te beginnen? Of je heb jaren geleden een website laten maken En nou wil je nog een domeinnaam kopen of registreren? in deze pagina vind jij Nederlands best en goedkoopste domeinnaam registratie bedrijven! En op onze website informatie over: hosting provider, email hosting, server hosting, magento hostingen wij willen graag jouw kunnen helpen om de beste domeinnaam te kopen! en daarnaast geven wij je ook een kortingcode die kan gebruiken om nog eens extra korting te krijgen om jouw kosten domeinnaam nog voordeliger te maken! Maar wat wij vooral willen doen is jouw Wat informatie meegeven en wat tips van hoe jij de beste domeinnaam kan vinden? en waar je moet opletten bij domein naam registreren.

Domein naam registreren? domein kopen voor €0,99

dit is een foto van Domeinnaam kopen voor EUR 0,99
Domeinnaam kopen voor EUR 0,99

Je kan een domeinnaam laten registreren voor zo goedkoop als EUR 0,99. gewoon even eerst domeinnamen checken heb je het gevonden en is nog een vrije domeinnamen? dan is het alleen nog maar een kwestie van domein naam registreren en klaar is de case! dat is natuurlijk Een webshop laten maken is al gebeurd.

 

 

 

 

Beste bedrijven waar je kan een domein naam registreren:

  • KPN jazeker je kan mij KPN ook domein naam registreren ( een prijzen beginnen vanaf 0.89 sent )
  • yourhosting ( prijs van registreren van een nieuw .nl v.a 1 euro )
  • hostnet.nl  ( prijs is vijf euro per jaar )
  • antagonist ( prijzen zijn vanaf EUR 0,79 per maand )

let er wel op vanaf volgende jaar betaal je meer!!

 

Waarom niet elke domeinnaam kopen?

dit is een foto van waarom niet elke domeinnaam kopen
waarom niet elke domeinnaam kopen

Een domeinnaam is zoals jouw huisadres alleen het verschil is, dat met een huis kan je adres niet veranderen. sinds het een fysieke adres is! maar met een website kan je dat doen, Dus het is uitermate belangrijk dat je de juiste domeinnaam koopt! Eentje die jouw bezoekers makkelijk kunnen onthouden en ook die overeenkomt met datgene wat je doet! dus als jij een dierentuin heb dan wil je een domeinnaam registreren zoals: dierentuin Amsterdam. op die manier heb je en de naam van jou staad en een zoekwoord die precies uitlegt aan een bezoeker die niks van jouw website weet! precies datgene wat jij doet. Dat noemen wij twee vliegen in een klap!

 

Belangrijke informatie over domeinnaam kopen en domein naam registreren!

De meest belangrijke van wat je moet onthouden is mijn domein moet een zoekwoord bevatten die veel mensen naar zoeken! hoe jij de beste zoekwoorden kan vinden leg ik jou graag in een andere post uit  maar voor nu makkelijkste manier is:

  1. Een Gmail account maken : https://accounts.google.com/signup?hl=nl
  2. Aanmelden voor Google adwords:
  3.  Google keywordplanner gebruiken

Geef een Zoekwoord op en laat de keywordplanner zoeken naar de beste zoekwoord’s. de resultaat zal ongeveer 800 Keywords zijn, die je moet filteren naar de meest gezochte Keywords en probeer een combinatie te vinden tussen de meest Gezocht Keywords en Keywords dat toch niet te veel concurrentie hebben! je kan heel makkelijk met Google keywordplanner een filteren instellen en je zelf makkelijker te maken zodat jij niet door de 800 Keywords te hoeven zoeken naar de beste.

heb je meer informatie nodig  neem dan een kijkje naar de handige video op de YouTube : Een YouTube video met uitleg het is wel in Engels maar als je goed luisteren zou het geen probleem moeten zijn.

Domein kopen met juiste zoekwoorden
Domein kopen? domeinnamen kopen
Domein kopen?

OK  nou dat wij de juiste zoekwoorden hebben is het een kwestie van paar klikken en wij hebben Werelds  Beste domein naam! uiteraard jouw eigen domein! domein naam registreren is heel simpel en je weet verschijnlijk al hoe het moet doen.

Domein kopen en wat nog meer is belangrijk

Er zijn nog wel een paar belangrijke punten die ik voor jou op een Rij zet:

  1. Makkelijk te onthouden zijn
  2. Extensie Van je eigen land of de land waar je de meeste klanten verwacht
  3. SSL! en dat is als jij klanten wil laten afrekenen! met een SSL verbinding  gebeurt dat veilig  en het is ook goed voor zoekmachine optimalisatie klik hier voor meer informatie over ssl

Voor dat je wilt een domein naam registreren

Meer informatie vinden over het registreren van je eigen plekje op internet kan je kijken op http://www.domeinkopen.org/ een website met uitgebreide informatie over het beste plaatsen met de goedkoopste prijzen en uiteraard meer informatie over hoe je de beste dit kan aanpakken. Maar wat wij jouw in Ieder geval mee willen geven is dat registreren is zo gedaan, en sinds dat het prijzen ook heel erg meevallen. is het voor iedereen te doen om onze eigen adres Op internet te kopen. maar indien jij dat doet  voor je eigen webwinkel of website waar je graag  meer bezoekers nu toe willen leiden. Is het heel erg belangrijk dat je de juiste zoekwoorden vind en die zoekwoorden ook op een of andere manier gebruik in jou domeinnaam zoals wij jouw hierboven hebben uitgelegd.