Website laten maken bij scrolla

Scrolla review

Lees hier een Scrolla review. Scrolla is een Nederlands webdesign bedrijf die websites en webshops maken.

Website laten maken bij Scrolla

Bij Scrolla kun je een website laten maken voor jouw onderneming. Voor het laten maken van de website kun je de kosten in termijnen betalen. Zij geven aan dat de website mobiel vriendelijk is en dat hij erg snel online komt. Scrolla wilt dat de websites die zij maken goed vindbaar zijn. Ook geven zij aan dat de website goed te onderhouden is door de opdrachtgever. De website die zij maken is 100% het eigendom van de opdrachtgever. Zodra je een website laat maken bij Scrolla heb je gedurende het hele proces de controle. Zij ontwerpen alles binnen de website en zorgen ervoor dat de site geschikt is voor alle apparaten. De prijs die je betaalt voor het laten maken van de website is inclusief alles, behalve de btw. De website is overigens ook AVG (privacy ready).

Webshop laten maken bij Scrolla

Naast dat je bij Scrolla een website kan laten maken, kun je ook een webshop laten maken. Zij willen dat alle webshops die zij maken er professioneel uitzien. In de webshop kun je onbeperkt producten laten toevoegen. Daarnaast kun je ook uit veel verschillende betaalmethodes kiezen, zodat jouw klanten meerdere mogelijkheden hebben. Zodra er iemand een bestelling plaatst krijg jij als ondernemer deze meteen binnen. Op deze manier is het mogelijk om de bestelling nog op dezelfde dag te versturen. De webshop die zij maken is ook nog eens geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast is ook de webshop 100% jouw eigendom. Zodra je een webshop laat maken bij Scrolla, kun je ook daar ervoor kiezen om het in termijnen te betalen. Je hebt ook geen maandelijkse kosten.

Scrolla reviews

Het bedrijf heeft reviews staan op Facebook, Google en Trustoo. Op Google hebben zij in totaal 4,1 van de 5 sterren gekregen als beoordeling. Er zitten positieve reacties tussen over dat mensen blij zijn met het resultaat die zij hebben geleverd en dat ze goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Er zitten ook een paar negatieve tussen, namelijk dat de communicatie niet altijd even goed is en dat ze niet goed bereikbaar zijn. In totaal staan er 65 reviews op Google. Op Facebook zijn er 14 stemmen en op Trustoo 77. Zij krijgen op Facebook 4,7 van de 5 sterren. Op Trustoo krijgen zij gemiddeld een 8,4 van de 10.

Website laten maken kosten bij Scrolla

De prijs voor het laten maken van een website kost bij Scrolla normaal gesproken €999,-. Zij hebben op dit moment een tijdelijke actie, waarbij de prijs €799,- is. Deze prijzen zijn erg laag en zeker niet te duur. Voor het laten maken van een webshop zijn de kosten normaal gesproken €1599,-. Ook voor dit is er een tijdelijke actie. De prijs is op dit moment €1299,-. Je kunt op hun website ook een offerte aanvragen. Zij nemen dan binnen werkdag contact met je op. Deze kosten kun je allemaal in kosten betalen.

Andere webdesign diensten van Scrolla

Bij Scrolla kun je niet alleen terecht voor het laten maken van een website of webshop. Je kunt bij dit bedrijf ook een logo laten maken voor jouw onderneming. Hiervoor betaal je eenmalig €349,-. Ook is het mogelijk om bij hun teksten te laten schrijven. Deze teksten zijn seo-geoptimaliseerd en de eenmalige kosten zijn €499,- Zij bieden ook een hosting pakket aan van €17,50 per maand. Je kunt bij Scrolla ook kiezen voor een custom website. Deze website wordt dan helemaal op maat gemaakt. De prijs hiervan moet je aanvragen.

Website laten maken bij scrolla
Bij Scrolla kun je terecht voor veel verschillende diensten. Van een website en webshop laten maken tot een logo laten maken. Het bedrijf reageert snel op hun klanten.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reviews
Reader Rating1 Stem
Pros
Geen maandelijkse kosten
Goede communicatie
Lage kosten
Cons
Geen informatie over platforms
Website wordt niet onderhouden
Geen live chat
3.1