beste-hosting-provider_logo versio

versio.nl

Versio.nl heeft een van de meest goedkoopste hosting pakketten.Maar vanwege de zoveel websites en webshops die ze hosten, kan de kwaliteit van de dienstverlening wel eens minder zijn.
Prijzen 0.99 p/m
82
Dataverkeer
40
Kwaliteit
43
Klantvriendelijkheid
47
Server snelheid
38
Reviews
40
Reader Rating0 Stemmen
0
Positief
Een van de goedkoopste hostingproviders
EUR 75 gratis Google Adword
Goedkope reseller
Negatief
Snelheid van de server
Heel veel klanten op dezelfde hosting server
Veel te veel pakketten
4

Versio.nl

Versio is een van de grootste en het meest bekendste webhosting van Nederland. En een van de goedkoopste hosting waar jij onder andere email hosting, magento hosting mogelijkheden hebt. Zoals je dat van Versio Review kan lezen. Als het alleen maar om de prijs gaat, zou je kunnen zeggen dat dit bedrijf een van de goedkoopste hosting Pakketten heeft. En dat het een hosting provider is die uitgebreide mogelijkheden bied voor iedereen die een Website laten maken wilt of zelf een webdesign bureau heeft.

Versio server hosting parketten zijn: Starter NL (0.50 EURO) met 1500 MB schrijfruimte + 20 GB dataverkeer + tot 25 domein hosten + onbeperkt Subdomeinen Zilver NL (2.25 EURO) met 7500 MB schrijfruimte + 100 GB dataverkeer + tot 50 domein hosten + onbeperkt Subdomeinen Groot NL (3.99 EURO) met 15000 MB schrijfruimte + 200 GB dataverkeer + tot 100 domein hosten + onbeperkt Subdomeinen. Direct Admin is inbegrepen bij alle pakketten, in beide pakketten zilver NL en groot NL krijg je ook een gratis Coupon Ter waarde van €75 voor Google Adword. Dit is de klantenbeoordelingen van Versio zoals alle andere webhosting bedrijven verschillen maar over het algemeen zou je kunnen zeggen dat ze een 7 uit 10 scoren.