Friebie review

Friebie is een webdesign bedrijf waar je maandelijks kunt betalen voor het laten maken van een website. Je hebt de keus uit 3 verschillende soorten pakketten. 1 van deze pakketten is gratis.
Platforms (WordPress)
Prijzen
Inbegrepen modules
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Vast bedrag p.m.
Schrijven SEO teksten
Altijd ondersteuning
Cons
Alleen met WordPress
Zelf de site beheren
Weinig functies in gratis pakket
4.1

Wil je meer weten over het webdesign bedrijf Friebie? Lees hier dan een Friebie review. Je zult lezen over de belangrijkste punten van het bedrijf.

Website laten maken bij Friebie

Bij Friebie kun je premium websites laten maken voor een vaste prijs van €14,95 per maand. Zij geven aan dat de website modern is en aan alle eisen voldoet. Zij ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden de websites die zij maken. De website wordt op elk apparaat getoond: iPad, tablet, mobiele telefoon en laptop. Zodra je een website laat maken bij Friebie zorgen zij ervoor dat die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals die van Google. De website die zij maken kun je zelf beheren met het WordPress beheersysteem.

Alle updates, backups en onderhoud worden door het bedrijf zelf geregeld. Mocht je vragen hebben voor het bedrijf of kom je ergens niet uit, dan kun je altijd contact opnemen met de hulpdesk. Je kunt ze mailen, bellen, skypen en je kan op afspraak langskomen op hun kantoor. De websites die het bedrijf maakt worden gebouwd met het programma WordPress. Je kunt hiermee zelf onbeperkt het aantal pagina’s maken. Binnen 3 dagen krijg je een eerste opzet van je website.

Het webdesign bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Andere webdesign diensten van Friebie

De website wordt goed geoptimaliseerd voor Google. Ook zorgt het bedrijf voor goede beveiligingsmaatregelen voor de website. Er wordt dagelijks een backup gemaakt van de website. Als je al je eigen domeinnaam hebt kun je bij Friebie ervoor zorgen dat de website via die naam beschikbaar is. Stel dat je nog geen domeinnaam hebt, dan kun je die ook bij het bedrijf regelen. Bij het hosting pakket van het bedrijf kun je maximaal 10 e-mailadress aanmaken. Je kunt ook een webshop laten maken bij Friebie voor €14,95 per maand. Als je behoefte hebt aan meer functionaliteit kun je bij dit bedrijf ook terecht. Je hoeft het alleen bij ze aan te geven. Zij kunnen namelijk SEO teksten schrijven voor jouw website. Daarnaast kunnen zij ook fotografie voor de website regelen en een webshop. Het bedrijf kan ook social media kanalen voor je opzetten. Wil je graag een logo laten maken? Dit kan Friebie ook voor jou doen! Daarnaast hebben zij ook online marketing pakketten.

Bij Friebie werken zij ook met Google adwords voor de klanten en zij kunnen ook Ebook Covers maken voor de opdrachtgevers. Zij geven aan dat het maken van een website bij de meeste klanten niet langer dan 2 weken duurt. Je hebt overigens wel na 3 werkdagen de eerste versie van je website binnen.

Op de website van het bedrijf zijn er een heleboel voorbeelden te zien van wat zij allemaal kunnen maken. Op de website van Friebie heb je een aparte pagina waar je een aantal artikelen kunt lezen die tips bevatten over websites. Op de website kun je een offerte aanvragen als je graag een overzichtelijk rijtje wil van de kosten.

Ben je benieuwd naar meer reviews over verschillende webdesign bedrijven in Nederland? Lees onze andere pagina’s op webdesignreview.nl. Je zult hierna sneller een keuze kunnen maken uit welk webdesign bedrijf je kan benaderen.