Twopixels review

Twopixels is een webdesign bedrijf gevestigd in Boekel. Naast dat zij websites bouwen voor klanten, bieden zij ook een aantal andere diensten aan. Je kunt bij dit bedrijf bijvoorbeeld ook terecht voor linkbuilding.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Na 3 werkdagen eerste versie
Linkbuilding als dienst
Maken websites op maat
Cons
Basis pakket heeft weinig functies
Geen contact buiten kantooruren
Geen recente reviews
4

Hier lees je een Twopixels review. Twopixels is een Nederlands webdesign bedrijf gevestigd in Boekel. Voor meer informatie over dit bedrijf, moet je vooral verder lezen!

Website laten maken bij Twopixels

Bij Twopixels worden de websites gemaakt met het programma WordPress. Het bedrijf richt zich vooral op kleine ondernemingen en zzp’ers. Mocht jij tot één van deze groepen behoren, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij geven aan dat de websites die zij maken van hele goede kwaliteit zijn. Ook geeft het bedrijf aan dat zij de websites die zij maken zo betaalbaar mogelijk willen hebben. Daarnaast helpen zij de klanten ook met de service en onderhoud van de website. De website die zij maken zijn zoekmachinevriendelijk voor Google en hebben erg veel plugins. Daarnaast heb je ook je eigen beheersysteem. Bij Twopixels willen zij ervoor zorgen dat je met je website lokaal zichtbaar bent voor je doelgroep. Zij vinden het ook erg belangrijk dat de website mobiel vriendelijk is en met het systeem waar zij mee werken wordt de site automatisch goed aangepast voor de mobiele telefoon.

Bij dit webdesign bedrijf bieden zij ook aan om goede afbeeldingen toe te voegen aan jouw website. Als je geen persoonlijke foto’s hebt kunnen zij stockfoto’s voor je inkopen. De interface van de website is erg gebruiksvriendelijk. Als jij als ondernemer teksten of afbeeldingen wilt aanpassen, dan kan dat gemakkelijk.

Website laten maken kosten bij Twopixels

Je kunt voor het laten maken van een website kiezen uit 3 verschillende pakketten. Zij hebben een basis, een plus en een pakket op maat. Voor het basis pakket betaal je €795 exclusief btw. Je hebt daar de basis functies inbegrepen. Je hebt helaas geen functies zoals een Google analytics integratie. Het volgende pakket is het plus pakket. Zij geven aan dat dit pakket perfect is voor zzp’ers en ondernemers. Ook word je website met dit pakket goed gevonden op lokale zoekwoorden voor Google. De prijs van dit pakket is €1195 exclusief btw. In dit pakket zijn er meer functies inbegrepen, zoals: 2 uur link building, een SEO landingspagina en On-page optimalisatie.

Als je liever een website op maat gemaakt zou willen hebben. Dat jij jouw wensen en behoeften aan geeft bij Twopixels, kun je kiezen voor het op maat gemaakte pakket. Om de prijs daarvan te weten moet je een offerte aanvragen.

Andere webdesign diensten van Twopixels

Naast dat het bedrijf websites maakt, hebben zij ook andere webdesign diensten. Zo doen zij ook aan de zoekmachine optimalisatie van de website om meer bezoekers naar de website te trekken. Ook kun je ervoor kiezen om jouw klanten de optie te geven om zich in te schrijven voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief op jouw website. Dit kan met Email opt-in. Bij Twopixels kunnen ze jou ook helpen met social sharing. Dit houdt in dat de bezoekers van jouw website de pagina kunnen delen met hun social media pagina’s. Hiermee vergroot je volgens Twopixels je naamsbekendheid.

Bij dit bedrijf kun je ook terecht voor de hosting en onderhoud. Daarnaast kunnen zij ook backlinks voor je bouwen door middel van linkbuilding.

Wil je meer reviews lezen over verschillende webdesign bedrijven in Nederland? Lees onze pagina’s op webdesignreview.nl.