Mountain it review

Mountain it is een webdesign bedrijf waar je een website en webshop kunt laten maken. Zij werken met verschillende platformen om dit te ontwikkelen. Door jouw wensen met het bedrijf te bespreken, word er een keuze gemaakt uit de platformen.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Mogelijkheid om site te testen
Veel platforms
In termijnen betalen mogelijk
Cons
Hoge tarieven
Aparte tarieven voor onderhouding
Alleen kantooruren bereikbaar
4.3

Lees hier een Mountain it review! Mountain it is een webdesign bedrijf gevestigd in Groningen waar je terecht kunt als je een webshop of website wilt laten maken.

Website laten maken bij Mountain it

Bij Mountain it kun je een website laten maken. Zij ontwerpen deze website en ontwikkelen hem ook. Daarnaast zorgen zij ook voor de hostingoptimalisatie van de website. Het bedrijf geeft aan dat zij gespecialiseerd zijn in het maken van een WordPress website. Het ligt aan de wensen van de opdrachtgever met welk programma de website gemaakt kan worden. Samen met de experts word dat besproken. Als jij als opdrachtgever een groter project hebt met veel maatwerk, werken de experts ook met Laravel en CraftCMS. Het duurt bij dit bedrijf ongeveer twee weken voordat een website wordt geleverd.

Webshop laten maken bij Mountain it

Bij Mountain it ontwikkelen ze duurzame maatwerkoplossingen voor e-commerce. De programma’s waarmee het bedrijf webshops ontwikkelt zijn Magento 2, Woocommerce en in sommige gevallen ook met Shopware 6 en Shopify. Nadat er tijdens het gesprek een analyse is gemaakt van jouw wensen, word er besproken welke van de programma’s er gebruikt wordt.

Je kunt er ook voor kiezen om een Magento webshop te laten maken bij Mountain it. Voordat er een ontwerp wordt gemaakt, vind er een intake gesprek plaats waarin alle wensen besproken worden. Bij dit bedrijf krijg je ook de mogelijkheid om in een online omgeving de website te testen. Dan krijg je de kans om feedback te geven.

Website laten maken kosten bij Mountain it

Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan voor het laten maken van een WordPress website. Het zijn in totaal 4 pakketten waar je uit kan kiezen. Het eerste pakket is het basis pakket en de prijs daarvan is €995. Je kunt er voor kiezen om deze eenmalig of in twee termijnen te betalen. Daarna heb je het succesvol online pakket. De prijs hiervan is €1595 en ook hier kun je ervoor kiezen om het eenmalig of in twee termijnen te betalen. Het volgende pakket is het uniek online pakket en de prijs hiervan is €2795. Bij dit pakket kun je ervoor kiezen om hem eenmalig of in drie termijnen te betalen. De laatste optie is de volledige maatwerk optie. De website wordt dan helemaal naar jouw wensen en behoeften gemaakt.

Als je zou willen dat jouw WordPress website door het bedrijf ook onderhouden wordt. Dan moet je daar aparte kosten voor betalen. Dit is namelijk niet inbegrepen in de pakketten die zij aanbieden voor het laten maken van de site. De Woocommerce webshop kan ook door hen onderhouden worden. Je betaalt hier als ondernemer maandelijkse kosten voor.

Hopelijk ben je na het lezen van deze review beter geïnformeerd over het webdesign bedrijf. Voor meer handige reviews over andere webdesign bedrijven kun je onze andere pagina’s lezen op webdesignreview.nl.