Vimexx review

Via Vimexx kun je jouw eigen website en webshop maken. Zij bieden verschillende webdesign platforms aan waarmee je kunt werken, zoals: WordPress en Magento. Bij Vimexx kun je ook terecht voor webhosting.
Prijzen
Platforms
Inbegrepen modules
Kwaliteit
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Veel platforms
Bieden webhosting aan
Lage tarieven
Cons
Na verlening hogere kosten
Lage klanttevredenheid
Beperkte snelheid bij goedkoopste pakket
4.1

Lees hier een duidelijke Vimexx review! Vimexx is een bedrijf waar je jouw eigen website en/of webshop mee kan maken. Daarnaast biedt het bedrijf ook hosting pakketten aan waar je gebruik van kan maken. Bij de pakketten die zij aanbieden heb je 30 dagen de tijd om het uit testen, als je niet tevreden bent krijg je jouw geld terug.

Website laten maken bij Vimexx

Vimexx biedt een gratis tool aan waarmee je zelf je eigen website kan maken. Zij geven aan dat je hier geen kennis voor nodig hebt. Er zijn meer dan 180 kant en klare ontwerpen waar je uit kan kiezen. Op de site is er een gratis demo die je kan gebruiken, zodat je een voorproefje krijgt. Met de website die je maakt bij Vimexx kun je ook gebruik maken van de SEO optimalisatie om hoger in de Google zoekresultaten te komen. Daarnaast kun je ook producten toevoegen.

Je kunt een WordPress website maken bij Vimexx en je kunt bij Vimexx ook een Drupal website maken. Met het programma Joomla kun je ook een website maken.

Website maken kosten bij Vimexx

Bij Vimexx kun je uit verschillende pakketten kiezen voor het maken van een website. Er zijn in totaal 4 pakketten waar je uit kan kiezen. Het plus pakket is €4,49 euro per maand, zodra je verlengd is de prijs €4,71 euro per maand. Daarna heb je het compleet pakket, voor dit pakket betaal je €6,99 euro per maand. Als je deze verlengd betaal je €7,34 per maand. Het volgende pakket is het Maximaal pakket. De prijs hiervan is €9,49 per maand en als je deze verlengd is de prijs €9,96 per maand. Het laatste pakket is het Extreme pakket. Hiervoor betaal je €19,99 per maand en als je dit verlengd word de prijs €20,99 per maand. Hoe duurder het pakket, hoe beter de snelheid van de site ook is. Vanaf het complete pakket is de SSD opslag van de website onbeperkt. Natuurlijk loopt het aantal functies op bij ieder pakket.

Webshop maken bij Vimexx

Je kunt bij Vimexx ook je eigen webshop maken. Je kunt je eigen Magento webshop maken en uit verschillende pakketten kiezen daarvoor. Je kunt kiezen uit 4 Magento pakketten en de prijzen daarvan zijn precies hetzelfde als die van de website. Daarnaast kun je ook een Woocommerce webshop bouwen en ook hiervoor zijn de prijzen van de pakketten hetzelfde. Ook biedt het bedrijf aan dat je bij hun een Prestashop webshop kan bouwen. Bij Vimexx is het mogelijk om jouw bestaande webshop te verhuizen naar de snelle servers van Vimexx. Hiervoor moet je eerst een geschikt hosting pakket uitkiezen.

Andere webdesign diensten van Vimexx

Bij Vimexx kun je ook webhosting aanvragen. Je hebt 30 dagen de tijd om het uit te proberen. Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug. Zij hebben voor de webhosting ook pakketten waar je uit kan kiezen. Zij hebben ook een spamfiltering waarmee de website wordt beschermd. Via Vimexx kun je ook jouw domeinnaam registreren en een persoonlijke email aanmaken.

Lees vooral de andere webdesign reviews op onze website, webdesignreview.nl.