JouwWeb review

JouwWeb is een programma waarmee je jouw eigen website en/of webshop kunt bouwen. Je kunt ervoor kiezen om gratis een website te maken, maar dan heb je wel minder functies. Er zijn pakketten waar een betaling aan vast zit.
Prijzen
Kwaliteit
Inbegrepen modules
Reviews
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Webshop maken mogelijk
Statistieken dashboard
50+ verschillende designs
Cons
Gratis pakket minder functies
Beperkt producten toevoegen in één pakket
Standaard functies
4.4

Website maken met JouwWeb

Bij JouwWeb kun je je eigen website maken. Bij dit bedrijf zijn er dus geen developers die dat voor jou doen. Je kunt je gratis aanmelden om een website te maken. Je kunt vervolgens jouw eigen design uitkiezen en deze altijd aanpassen. Zodra je een website maakt met JouwWeb, kun je er een professioneel e-mail adres, zoals: info@domeinnaam.nl bij krijgen. De website die je maakt wordt automatisch goed weergeven op verschillende apparaten, zoals: Laptops, Ipads en mobiele telefoons. De soorten websites die je kan maken zijn: webshops, blogs & normale websites. Zij geven aan de website geoptimaliseerd is voor Google. Je krijgt ook nog eens gratis ondersteuning wanneer je een website maakt met JouwWeb. Terwijl je bezig bent met het maken van de website heb je een live weergave.

Er zijn meer dan 50+ verschillende design waar je uit kunt kiezen, genoeg keus dus. Daarnaast kun je ook social media knoppen toevoegen op jouw website, zodat je de bezoekers kunt door sturen naar jouw socials. Er zijn ook geen opstartkosten wanneer je een website wilt maken en je kunt meteen aan de slag gaan.

Webshop maken met JouwWeb

Je kunt met het programma ook je eigen webshop maken. De webshop is automatisch geschikt voor de mobiele telefoon. Je kunt jouw klanten met de webshop meerdere betaalmogelijkheden geven, zoals: iDEAL, Visa, Paypal, Mastercard en meer. De klanten kunnen er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Ook kun je uit verschillende verzendmethoden kiezen. Met de webshop kun je heel makkelijk de bestellingen beheren. Het bedrijf geeft aan dat de webshop erg veilig is. Zodra je een webshop hebt gemaakt ontvang je tips van het bedrijf om het te kunnen verbeteren.

Website laten maken kosten bij JouwWeb

Bij JouwWeb heb je 3 soorten pakketten waar je uit kan kiezen voor het maken van een website. Er is één pakket en die is volledig gratis. Je kunt met dit pakket alleen geen webshop maken en je hebt ook geen eigen mailbox. Daarnaast heb je een heleboel functies (zoals Google analytics) niet, die de andere pakketten wel hebben. Voor de andere pakketten moet je na de eerste 3 maanden betalen. Dit is een tijdelijke actie, dat je de eerste 3 maanden niks betaalt. Zij hebben een Business pakket en die is de eerste 3 maanden gratis, na deze maanden betaal je €15 per maand. Ook bieden zij een pro pakket aan. Zij geven op de website aan dat dit het meest populaire pakket is. Dit pakket is ook de eerste 3 maanden gratis, daarna betaal je €7,50 per maand. Bij de pakketten waarvoor je moet betalen zijn veel functies inbegrepen. Je hebt bijvoorbeeld een reclamevrije website. Bij het gratis pakket, komen er wel reclames voor op je website. Als je het business pakket kiest kun je onbeperkt webshop producten toevoegen. Bij het pro pakket kun je er in totaal 10 toevoegen.

Je kunt bij JouwWeb kiezen om de kosten per maand of per jaar te betalen. Het bedrijf geeft aan dat het gratis pakket geschikt is voor particulieren en hobbyisten. Het pro pakket is perfect voor echte ondernemers. Het business pakket is erg geschikt voor professionals. Met de pakketten waarvoor je moet betalen kun je uitgebreide statistieken bijhouden.

Webdesignreview.nl is de juiste website om goede reviews te lezen over verschillende Nederlandse webdesign bedrijven. In de reviews kun je alles lezen over de belangrijkste punten die het bedrijf heeft. Op de website kun je zelf ook reviews achter laten over een webdesign bedrijf als jij ervaring met hun hebt. Zo kun je andere ondernemers ook helpen! Als je opzoek bent naar een professioneel webdesign bedrijf, kun je na het lezen van de reviews sneller een keuze maken.