Webshop laten maken bij Chuckswebdesign

Chuckswebdesign Review

Website laten maken bij Chuckswebdesign
Online Chuckswebdesign review
Ik kan concluderen dat het bedrijf Chuckswebdesign goede lage prijzen heeft en snel is met het maken van hun websites en webshops. Of de kwaliteit altijd even goed is betwijfel ik gezien de reviews. Mocht je als opdrachtgever iets anders willen dan een WordPress website of webshop dan kan dat helaas niet, omdat zij alleen met WordPress CMS werken.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reviews
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Lage prijzen
Snelle levering
100% tevredenheidsgarantie
Cons
Niet creatief en deskundig
Ontevreden reviews
Werken alleen met WordPress
3
4.0

Wij hebben weer een nieuwe review en deze keer over het bedrijf Chuckswebdesign. Ben je opzoek naar een webdesign ontwikkelaar? Lees dan vooral deze chuckswebdesign review verder, zodat je wat makkelijker je keuze kunt maken.

Website laten maken bij Chuckswebdesign

Bij Chuckswebdesign ontvang je binnen 2 werkdagen een eerste ontwerp van de website die je bij hun laat maken. Alle websites die zij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Alle websites die het bedrijf maakt, worden gemaakt met het CMS WordPress. De website moet natuurlijk ook teksten en foto’s hebben. Chuckswebdesign biedt aan om deze foto’s en teksten gratis op te leveren na het maken van de website.

Als je een website laat maken bij deze webdesigner krijg je 100% tevredenheidsgarantie. Je hoeft als klant de website pas te betalen als je helemaal tevreden bent met het resultaat. Het laten maken van een website bij Chuckswebdesign kan één week duren. Het fijne is dat je bij dit bedrijf geen maandelijkse kosten hebt zodra je een website laat maken.

Webshop laten maken bij Chuckswebdesign

Bij Chuckswebdesign worden alle webshops inclusief alle nodige functies gemaakt, zoals: voorraadbeheer, iDeal betalingsmogelijkheid, onbeperkt aantal producten en meer.

Ook als je een webshop laat maken bij het bedrijf, krijg je binnen 2 werkdagen een eerste ontwerp binnen. Op de website van het bedrijf heb je een uitgebreide portfolio waarin je de websites en webshops kunt bekijken die zij voor voorafgaande klanten hebben gemaakt.

Chuckswebdesign reviews

Chuckswebdesign heeft al meer dan 735 websites gemaakt voor bedrijven. Zij hebben reviews via klantenvertellen, Google, Facebook en Trustoo. Via Google zijn niet alle reviews erg positief. Er is namelijk een review waarin wordt aangegeven dat de persoon niet tevreden is met zijn website en dat de medewerker niet met hem meedacht. De persoon vertelt ook dat er veel fouten in de website zaten en dat hij traag werkte. Er zijn ook positieve reviews die aangeven dat het bedrijf erg professioneel is. In andere reviews is er te lezen dat je voor creativiteit en deskundigheid niet aan het juiste adres bent bij het bedrijf en dat ze erg snel zijn, maar dat de kwaliteit niet goed is. De reviews op de website van het bedrijf zijn over het algemeen erg positief. Via Google hebben zij 4,1 sterren van de 5.

Website laten maken kosten bij Chuckswebdesign

Het webdesign bedrijf heeft deze maand een maandaanbieding. Wat de kosten van de websites en webshops die zij maken normaal gesproken zijn is gelukkig nog steeds te zien. Een website laten maken kost normaal gesproken €749,- en met deze maandaanbieding is dat €649,-. Als je een webshop wilt laten maken kost dat normaal gesproken €799,-. Met de maandaanbieding is de prijs €699,-. Je kunt bij dit bedrijf ook een logo laten maken en de prijs van dat is €99,-. Met de maandaanbieding is dat €75,-. Deze prijzen vallen over het algemeen heel erg mee en zijn redelijk goedkoop.

Bij Webdesignreview lees je allerlei reviews over Nederlandse webdesign bedrijven. Door de reviews te lezen waarin allerlei belangrijke punten worden besproken, zal je zeker een goede keuze kunnen maken.