Epicwebsite Review

Epicwebsite Review

Epicwebsite Review
Epicwebsite is een webdesign bedrijf die veel diensten aanbiedt. Zij ontwikkelen websites, webshops en apps. Daarnaast doet het bedrijf ook aan online marketing en willen zij de website graag onderhouden voor de klant.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Inbegrepen modules
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Onderhouden de websites
Schrijven SEO teksten
Contact buiten kantooruren
Diensten
App ontwikkelen
API Koppelingen
Online marketing
4.8

Ben jij een ondernemer en ben je opzoek naar een professioneel webdesign bedrijf? Hier lees je een review over het webdesign bedrijf Epicwebsite. We bespreken alle belangrijke punten over het bedrijf, die voor jou erg belangrijk zijn om te weten. Bij dit bedrijf ontwikkelen ze websites, apps & webshops voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Het bedrijf Epicwebsite is gevestigd in het WTC gebouw van Almere. Om meer te weten te komen over het bedrijf en wat voor diensten zij allemaal hebben, moet je vooral verder lezen.

Website laten maken bij Epicwebsite

Bij Epicwebsite worden er maatwerk websites gemaakt, zij geven aan dat zij hierin gespecialiseerd zijn. De website wordt onder andere gemaakt met het programma WordPress. Zij kunnen voor hun klanten ook een uitgebreide webapplicatie maken. Op de website van het bedrijf staat een erg uitgebreide portfolio met alle soorten websites die zij kunnen maken. Je ziet daar bijvoorbeeld websites voor: beautysalons, een personal trainer, een kortingscode website & meer.

Naast dat de website door het bedrijf gemaakt kan worden, bieden zij ook aan om de website te onderhouden voor de klant. Dit wordt alleen gedaan als daar natuurlijk behoefte aan is. Bij dit webdesign bedrijf kun je als ondernemer uit elke branche een website laten maken.

Webshop laten maken bij Epicwebsite

Naast dat je een website kan laten maken bij Epicwebsite, kun je ook een webshop laten maken. Het heet ook wel een E-commerce webshop. Zij willen dat alle webshops die zij maken, passen bij bij de wensen van de opdrachtgever. Vooral op het gebied van de juiste functionaliteiten. Ook word er met de klant goed besproken welk E-commerce platform het best is om te gebruiken. De webshops die het bedrijf maakt hebben een boekhouding systeem. Door middel van rapporten heb je een overzicht van alles binnen de webshop. Bijvoorbeeld een inkomstenoverzicht.

In de webshop die Epicwebsite maakt, worden de verzendkosten automatisch berekent. De platformen waarmee zij een webshop kunnen bouwen zijn: Woocommerce, Shopify, Lightspeed & Magento. In de webshop heb jij als ondernemer ook een voorraadbeheer. Na het lanceren van de webshop helpt Epicwebsite nog steeds met de ondersteuning. Daarnaast helpt het bedrijf je ook om een brand te bouwen.

Wil je een kortingscode laten maken waar jouw klanten gebruik van kunnen maken? Epicwebsite kan dat voor je regelen.

Epicwebsite reviews

Het bedrijf bestaat uit een team van professionele en ervaren developers. Zij kunnen op maat gemaakte Android, iOS en web applicaties maken. Sinds 2016 is Epicwebsite al bezig met het ontwikkelen van apps en websites. Zij zijn dus al een aantal jaren bezig. Het bedrijf zit in het WTC gebouw van Almere. Het bedrijf wil dat de website en/of app die zij maken de doelgroep van de ondernemer goed bereikt. Zij willen namelijk graag dat het bedrijf waarvoor de website is gebouwd groeit. Als je in contact wilt komen met het bedrijven, kun je de volgende dingen doen. Je kunt ze bellen, mailen en via het contact formulier een vraag stellen. Daarnaast hebben zij op de website ook een pagina waar je meteen een offerte kunt aanvragen.

Andere webdesign diensten van Epicwebsite

Bij Epicwebsite kunnen zij jou als ondernemer ook helpen om de website te optimaliseren met de SEO. Het bedrijf ontwikkelt ook apps voor bedrijven. Dit zijn Native en Hybride mobiele apps. De apps die zij maken zijn geschikt voor IOS en Android. Als er behoefte aan is, willen zij ook de website die zij maken onderhouden voor de opdrachtgever. Daarnaast maken ze bij Epicwebsite ook API koppelingen. Bij Epicwebsite kun je ook terecht voor de juiste online marketing. Zij zetten namelijk Adwords campagnes op voor bedrijven. Maar zij kunnen ook SEO teksten schrijven voor de websites. Deze teksten zijn Google vriendelijk. Ook kunnen zij zorgen voor de SEA. Het bedrijf geeft aan dat zij wat ze voor de klant hebben ontwikkeld, altijd in de gaten blijven houden en verbeteren.

Webdesignreview is een site waar je allerlei reviews kunt lezen over verschillende Nederlandse webdesign bedrijven. Doordat jij als ondernemer allerlei eerlijke reviews kunt lezen, kom je veel meer te weten over de webdesign bedrijven. Op deze manier kun je makkelijker en sneller een keus maken uit welk webdesign bedrijf je kan benaderen voor het laten maken van jouw webdesign.