dit is een foto van beste webdesigner van nederland post
beste webdesigner van nederland foto

De goedkoopste webdesigner van Nederland

De goedkoopste webdesigner van Nederland

De vraag wie de goedkoopste webdesign van Nederland is. Is misschien ook bij u opgekomen. De goedkoopste websitebouwer moet niet alleen een goedkope webshop kunnen bouwen, maar het totale bedrag zou ook betaalbaar en laag moeten zijn. Op google heeft u verschillend veel websitemakers gezien, die beweren dat ze de goedkoopste zijn. Maar wanneer u naar de totale kosten kijkt zijn ze eigenlijk veel duurder.

Wat maak een webdesign goedkoop

U zou alle onderdelen van een websitemaker bij elkaar moeten optellen. Om echt te weten of de website of webshop die u laat bouwen, dan ook echt goedkoop is? Probeer de volgende vragen te beantwoorden:

1. Is de website gebouwd met een open source?

2. Is de webshop die u laat bouwen responcive?

3. Hoeveel pagina’s heeft u nodig?

4. Komen er aparte kosten bij voor de video’s?

5. Moet u apart voor de hosting betalen?

6. Moet u apart voor de nieuwsbrief modulen betalen?

7. Is er een start bedrag?

8. Zijn er jaarlijkse kosten?

 

Goedkoopste websitemaker vinden?

Zoals u kunt zien, er is nogal wat om een website te laten bouwen? Het is niet alleen de webshop zelf! Er zijn veel punten die de bouwer van de webshop in rekening kan brengen, waar u niet eens aan gedacht heeft! En dat is een van de redenen waarom er zoveel onduidelijkheden rondom de webdesign hangt.

Is een goedkope webshop laten maken, ook goedkoop in zijn service?

Nee niet perse! Want het is afhankelijk van de webdesigner! Welk platform word er gebruikt om de website of webshop te maken?

  • WordPress is gratis : WordPress is een Opensource, dus helemaal gratis om te gebruiken. De kosten om een webshop te bouwen met wordpress start vanaf 150.00 euro. Er zijn bedrijven die ongelooflijk veel voordeliger een professionele webshop of website bouwen met wordpress. Er zijn in de wordpress libary over 30.000 pluggins die u kunt gebruiken om de functionaliteit van u wp website of webshop uit te breiden.
  • Joomla is gratis: Joomla is ook een Opensource. En word wereldwijd gebruikt door vele gebruikers die een website willen laten bouwen. Kan heel goed een platform zijn, maar het is net wat minder met opties dan wordpress.
  • Drupal is gratis: Ook dit is een Opensource, en het is de platform die Obama heeft gebruikt om de website te laten bouwen! ( niet hij zelf natuurlijk maar de website makers)..

Er zijn natuurlijk dan ook duurdere platforms zoals;

  • Magento: Het is een webshop platform dat heel erg geliefd is bij de webwinkelhouders overal in de wereld. De magento themes kosten vanaf 60,00 euro’s. En als u de functies wilt uitbreiden zou u toch op aardig wat centjes moeten rekenen..
  • Prestashop: Is een wat goedkopere versie van magento! Maar alsnog best wel prijzig. De kosten om een presta webshop te laten maken kan gauw oplopen tot 7oo euro.

Wat is de beste en goedkoopste manier om een website of webshop te laten bouwen?

1. Zorg dat u een makkelijk platform gebruikt  zoals wordpress: zodat u veel hulp erover kan vinden als het nodig is. Zodat u zelf een en ander kan doen en niet gelijk iemand hoeft te betalen.

2. Vraag overal een offerte aan en vergelijk ze met elkaar.

3. Gebruik onze vragenlijst en stel de vragen aan u websitebouwers. Zodat u later niet voor verassingen komt te staan..

4. En natuurlijk de ervaringen van de webdesign rewiews bekijken.

En Voor u gemakkelijkheid zetten we alle webdesigners  op de volgorde van de prijs:

1: VrijdagOnline.nl  €599,-

Een van de grootste webdesigners van Nederland, met veel mogelijkheden. Een wordpress website laten maken. Een webshop laten bouwen met wordpress en meer.

Nadeel: Er is een uitgebreide lijst met mogelijkheden, maar u moet voor heel veel extra’s, extra’s euro’s betalen.

2. SiteToGo  €450,00

Als u in google op zoek bent geweest naar de websitemakers, dan zou u de sitetogo zeker gezien hebben. Dit is een hele mooie website met een duidelijk gezicht onderaan.

Voordelen:

Een bestaande website, en u zou bij 60% van alle rewiews een goede ervaring lezen.

nadelen:

Weer als u een website laat bouwen bij sitetogo heeft u een standaard website dus voor 450,00. Maar net als bij vrijdagonline.nl hier betaald u dus ook extra voor heel veel dingen..

Daarnaast komen natuurlijk dan ook de:

3. ersite.nl vanaf €199,-

4. azwebdesign.nl vanaf€199,-

Beide website designers hebben een website voor u, vanaf 199,- euro’s. Voorbeelden van hun werk zijn okay. Niet dat het perfect is maar wel gewoon goed.

5. epicwebsite.nl € 99,-

We denken dat epicwebsite is de goedkoopste dus de kwaliteit dan ook. Maar we konden niet fouter zijn. Van alle websitedesign bouwers van Nederland, heeft epicwebsite zeker de beste mooiste design website en webwinkel.

Een zalando style webshop kunt u alleen bij epicwebsite laten maken. Maar ook een veilingsite en marktplaats site ook. Met een uitgebreide lijst van voordelen waar u bij andere voor moet betalen, heeft epicwebdesign als gratis en inc..

 

6. goedkopelogolatenmaken.nl
Zoals van het naam ook duidelijk is goedkoop logo laten is een website waar u logo’s kan laten ontwerpen. Een van de meeste professionele logo’s met zeer betaalbare prijs kan laten maken. De reden waarom goedkoop logo’s laten maken in deze overzicht  vermelde is, is de prijsverhouding en het belang van een goed logo. Vanaf slechts €15,-jij kan een complete logo laten ontwerpen. maar voor een professionele logo moet u toch ongeveer €50,- betalen..

7. goedkopewebsitewebshoplatenmaken.nl
goedkopewebsitewebshoplatenmaken.nl heeft bij ons de eerste plaats gehaald vanwege Kwaliteit en prijsverhouding. Een complete WordPress website met een zeer goed kwaliteit voor een ongelofelijke prijs.. goedkopewebsitewebshoplatenmaken design is door ons en de professionele guru’s uitgebreid getest en de uitslag was niks minder dan Perfectie..

De goedkoopste webdesigner van Nederland hebben we in deze post voor u gevonden, maar we zijn er nog niet want. Er bestaat en geavanceerde zoekmachine, die de trend van deze tijden en van verleden en ook nog toekomst kan voorspellen laten zien welke producten het meest verkocht is welke sociale media heeft de meeste gebruikers aangemaakt enzovoort. Met behulp van dit soort tochten login willen we graag de juiste en de beste conclusie voor u op een rij zetten. Zodat u als de eindgebruiker de juiste keuze kan maken wanneer het op webdesign en hosting aankomt.

Meer informatie hierover? Meld je aan voor onze nieuwsbrief  en blijf op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

Zoals u dat van ons gewend bent en eerlijke Review geschreven door onze eigen ervaringen met de meest goedkoopste websitemakers van Nederland..
Kosten website
Content beheer (CMS)
Mobiel vriendelijk
Klantenservice
SEO
kwaliteit van design
Reader Rating0 Stemmen
Goedkoopste webdesigner zijn:
goedkopewebsitewebshoplatenmaken.nl
goedkopelogolatenmaken.nl
epicwebsite.nl
vanwege drukte kan maken van een website langer dan een week duren
er wordt heel vaak heel veel beloofd wat heel erg moeilijk nakomen is.
Niet alle webdesigners kunnen wordpress of soortgelijke content managementsysteem aanbieden.
4.8