DoubleWeb review

DoubleWeb is een webdesign bedrijf gevestigd in Gouda. Zij maken WordPress websites en webshops. Je kunt bij dit bedrijf ook terecht voor de hosting van jouw website. Het bedrijf staat bekend om de goede service die zij bieden.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Inbegrepen modules
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Goede service
Bieden online marketing
SEO optimalisatie
Cons
Werken alleen met WordPress
Geen tarieven op de site
Geen live chat
4.1

Bij Doubleweb kun je een WordPress website en webshop laten maken. Daarnaast bieden zij ook een aantal andere diensten aan waar je in deze Doubleweb review meer over zult lezen!

Website laten maken bij Doubleweb

Bij Doubleweb kun je een WordPress website laten maken. Het bedrijf geeft aan dat de website erg gebruiksvriendelijk is. En dat de site goed presterend is. Zij geven aan dat ze erg gespecialiseerd zijn in het maken van WordPress websites. Je kunt snel in contact komen met het bedrijf voor een adviesgesprek. Zij reageren snel en maken een analyse van jouw huidige huisstijl. Vervolgens krijg je gratis advies van een specialist. Ook willen zij graag aantrekkelijke en converterende websites maken voor de klanten. Er staat op de site van het webdesign bedrijf niets over de kosten van het laten maken van een website. Om hier iets over te weten te komen, zal je contact moeten opnemen. Je kunt het bedrijf mailen en bellen. Het bedrijf geeft aan dat zij binnen 24 uur een antwoord zullen geven op je vraag en dat zij meteen opnemen als je belt.

Webshop laten maken bij Doubleweb

Bij Doubleweb kunnen de specialisten een Woocommerce webshop voor je maken. Dit is de bekende plug-in van WordPress. Zij willen de webshop graag ‘Google ready’ maken voor de opdrachtgevers. Ook zorgen zij ervoor dat de webshop converterend is. Voor dit bedrijf is conversie een uitgangspunt. Het bedrijf werkt alleen met WordPress, je zou hier helaas dus niet terecht kunnen komen voor een website of webshop gemaakt met een ander platform. Op de website van het bedrijf kun je vooral lezen wat de voordelen zijn van het maken van een webshop met Woocommerce. Ook laten zij weten wat de voordelen zijn aan het maken van een website met WordPress.

Andere webdesign diensten van Doubleweb

Het bedrijf doet ook aan branding van een website. Zij willen de klant namelijk helpen om een onderscheidend en relevant merk te creëren. Bij het bedrijf kun je ook een logo en huisstijl laten maken. Binnen het bedrijf werken er marketingspecialisten die je kunnen helpen om de website goed te laten vinden door de klanten. Hierbij horen taken als de SEO optimalisatie en de SEA.

Bij Doubleweb kun je ook terecht voor de hosting en service van jouw website of webshop. Het bedrijf geeft aan dat ze erg goed te bereiken zijn. Als je belt krijg je meteen een specialist aan de telefoon. Zodra je kiest voor de hosting van Doubleweb word er elke dag een volledige back-up gemaakt van jouw website. Bij Doubleweb host je je website vanaf €49,50 per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een maatwerk website te laten maken bij het bedrijf.

Het bedrijf heeft een storingsdienst die je 24/7 kunt bereiken.

Vond je deze review nou erg handig om te lezen? Vergeet dan vooral niet om alle andere webdesign reviews te lezen op de website webdesignreview.nl. Je kunt er reviews lezen over hosting bedrijven, bedrijven die webshops maken, websites maken en nog veel meer.