Kwaliteitweb review

KwaliteitWeb is gevestigd in Lelystad. Je kunt bij dit bedrijf een website en webshop laten maken. Daarnaast kun je de SEO van deze website ook laten optimaliseren.
Platforms
Prijzen
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
SEO optimalisatie
Gratis voorbeeld
Biedt hosting aan
Cons
Geen recente reviews
Weinig informatie op de site
Geen tarieven pagina
4

Lees hier een KwaliteitWeb review. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en bij dit bedrijf kun je een website laten maken.

Website laten maken bij Kwaliteitweb

Op de website van het bedrijf wordt er aangegeven dat de websites passend en professioneel worden gemaakt. De website is ook gereed voor de PC, Smartphone en tablet. Erg handig is dat de website geoptimaliseerd wordt met de SEO voor Google. Zodra de website gemaakt is kun je hem gemakkelijk zelf aanpassen. Je kunt bij dit bedrijf een voorbeeld website laten maken, dit wordt geheel gratis gedaan. Dit wordt gedaan zodat je een eerste ontwerp hebt. Op de website is er een duidelijke portfolio te zien van het werk dat het bedrijf al gedaan heeft.

Het bedrijf is gevestigd in Lelystad, maar helpt graag in heel Nederland klanten.

Je kunt ook een webshop laten maken waarin de klanten kunnen betalen met onder andere iDEAL en Paypal. De stappen van hoe de developer te werk gaat zijn als volgt. Je neemt eerst contact op door een bericht te sturen of te bellen. Je vertelt dan je wensen en je krijgt meteen de kosten en tijdsduur te horen. Daarna krijg je gratis een voorbeeld van de website en kun je beslissen of je de website door hem wilt laten maken.

Andere webdesign diensten van Kwaliteitweb

Bij dit bedrijf kun je ook terecht voor de e-mail, hosting en domein.

Het bedrijf heeft een aantal bullet points staan op de site over wat hij allemaal voor de klant kan betekenen. Helaas is het niet mogelijk op op deze points te klikken en meer informatie te lezen. Je zult dus contact moeten opnemen om meer te weten te komen.

De developer kan je goed helpen om hoger in de Google zoekresultaten te komen. Er staan geen tarieven op de website van dit bedrijf.

Benieuwd naar nog meer webdesign reviews? Lees ze dan vooral op webdesignreview.nl.