Shopcommerce Review

Shopcommerce Review

Shopcommerce Review
Voor het laten van een Magento webshop ben je bij Shopcommerce aan het juiste adres. Van andere platforms maken zij geen gebruik. Daarnaast helpen zij jou ook met de ondersteuning van de webshop.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Reviews
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Ontwikkelen SEO teksten
Re-platformen webshops
Goede portfolio
Cons
Geen recente reviews
Werken alleen met Magento
Geen tarieven op de site
3.3

Wij hebben weer een nieuw webdesign review en deze keer over het bedrijf Shopcommerce. Ben jij opzoek naar de juiste Nederlandse webdesign bedrijf? Lees dan vooral deze Shopcommerce review verder, zodat je een grote stap verder bent!

Webshop laten maken bij Shopcommerce

Je hoort het eigenlijk al aan de naam van het bedrijf. Bij Shopcommerce kun je een webshop laten maken. De focus ligt bij dit bedrijf alleen op Magento webshops. Zij geven aan dat zij erg gespecialiseerd zijn in het maken van Magento webshops. Het is bij dit bedrijf dus niet mogelijk om een webshop te laten maken met een ander platform. Wel kun je bij Shopcommerce terecht als je al een bestaande webshop hebt die is gemaakt met een ander platform dan Magento. Zij kunnen de webshop dan voor jou re-platformen. Op deze manier ben je dan overgestapt naar Magento.

Het bedrijf wil het liefst webshops op maat maken voor hun klanten. Zodra de webshop door Shopcommerce is gemaakt helpen zij ook met de conversie optimalisatie. Daarnaast helpen zij ook met ondersteuning. Als je zou willen dat er ook meteen designs worden gemaakt voor de website, dan kan dat ook bij Shopcommerce.

Andere webdesign diensten van Shopcommerce

Naast dat ze bij Shopcommerce een Magento webshop bouwen voor hun opdrachtgevers, doen zij ook belangrijke taken erom heen. Zo helpen zij de opdrachtgever om de webshop goed vindbaar te maken met de juiste SEO teksten. Ook willen zij de klanten helpen met bepaalde aanpassingen van de website. Bijvoorbeeld als er nieuwe producten toegevoegd moeten worden. Het is erg fijn als de bezoekers van jouw webshop de inhoudelijke tekst goed kunnen lezen. Bij Shopcommerce kunnen ze de teksten vertalen.

Over de tarieven voor het laten maken van een Magento webshop staat er geen informatie op de website. Als je meer informatie wilt over de kosten, zal je een offerte moeten aanvragen via de pagina.

Shopcommerce reviews

Het enige online platform waar Shopcommerce reviews heeft staan is op Google. Zij hebben daar in totaal 8 reviews. Het gemiddeld aantal sterren dat zij krijgen zijn 4 van de 5. Via Google zijn alle reviews positief en word er aangegeven dat je aan het juiste adres bent bij Shopcommerce als je een professionele Magento webshop wilt laten maken. Het nadeel is dat deze reviews niet recent zijn. Het zijn namelijk reviews van 3/5 jaar geleden. Het zou beter zijn geweest als ze wat recenter waren, zodat jij als ondernemer zeker weet dat ze op dit moment nog steeds goed werk leveren.

Op de website geeft het bedrijf aan dat zij hebben samengewerkt met bedrijven, zoals: Mentos, Van der Valk en Reinders.

Op de website van Webdesignreview lees je de beste reviews over Nederlandse webdesign bedrijven. In deze reviews worden de belangrijkste punten besproken en lees je de voor- en nadelen van elk webdesign bedrijf. Zo word het voor jou een stuk makkelijker om een keuze te maken!