vrijdagonline reviews

Vrijdagonline Review

vrijdagonline reviews
Vrijdagonline is een goed bedrijf om jouw website of webshop bij te laten maken. Het bedrijf komt erg professioneel over en hun werkwijze is erg duidelijk. Om achter de kosten te komen zal je contact met het bedrijf moeten opnemen. Vrijdagonline werkt met maar één platform. Je hebt als opdrachtgever dus maar één optie.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reviews
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Goede en snelle service
Werkt voor veel branches
Helpen bij het behalen van online winst
Cons
Werkt alleen met Umbraco CMS
Website is niet erg overzichtelijk
Geen informatie over de tarieven
4.1

Wij hebben weer een nieuwe review en deze keer over het bedrijf Vrijdagonline. Ben je opzoek naar een webdesign ontwikkelaar? Lees dan vooral ons vrijdagonline review verder, zodat je wat makkelijker je keuze kunt maken.

Website laten maken bij Vrijdagonline

Het is een goed idee om een website te laten maken bij Vrijdagonline omdat het bedrijf al ruim 10 jaar ervaring heeft en de opdrachtgevers helpt om online meer winst te behalen. Vrijdag online bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt websites. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf ook online marketing campagnes. Het bedrijf Vrijdagonline maakt niet alleen websites, maar ze bouwen ook op maat gemaakte webshops voor hun klanten. De websites worden ontworpen door ervaren specialisten. Dit doen ze met een Open Source Software.

Webshop laten maken bij Vrijdagonline

De webshops die zij bouwen hebben een e-commerce CMS. Dit zijn twee belangrijke dingen die een ondernemer zeker nodig zal hebben. Een voordeel van dit bedrijf is dat zij met goed doordachte en perfect ontwikkelde Google advertenties en zoekmachine- en conversieoptimalisatie werken. Vrijdagonline geeft aan dat zij de webshops helemaal op maat maken voor de opdrachtgever. Zij maken voor de webshops een aantrekkelijke design naar de wensen van de klant.

Vrijdagonline reviews

Vrijdagonline bestaat al sinds 2010. Binnen het bedrijf zijn er 13 online specialisten. In het team zitten er webdesigner, online marketing specialisten, ontwikkelaars, copywriters en consultants. De reviews over het bedrijf staan op Trustoo, Facebook en Google. Via Trustoo zijn er in totaal 328 stemmen, het gemiddelde cijfer van de beoordeling is een 9,4. Op Facebook zijn er in totaal 39 stemmen, het cijfer is een 4,8 van de 5. De Google reviews zijn ook erg positief, er zijn in totaal 284 reviews. Er zijn 5 sterren te behalen en op Google heeft Vrijdagonline er 4,7 van de 5. Het bedrijf heeft ook reviews staan op hun website. Deze reviews zijn erg positief, de meeste klanten geven ook aan dat zij vaker met Vrijdagonline hebben gewerkt en dat altijd als positief hebben ervaren. Op de website geeft Vrijdagonline duidelijk hun manier van werken aan met een stappenplan. De onderneming werkt met bedrijven uit verschillende branches, zoals: De ICT, zorg, finance, techniek en meer staat op hun website.

Website laten maken kosten bij Vrijdagonline

Vrijdagonline heeft een eigen pakket die zij aanbieden. Het heet het ‘Brandbook’ pakket en met dit pakket krijg je een vooraf gedefinieerd aantal ontwerpuren. Het bedrijf laat op hun website niet heel veel zien over de prijzen van het werk dat zij aanbieden. Wel hebben zij een aantal pakketten voor de websites die zij maken, namelijk een MKB pakket die €3500,- kost. De levertijd van die website is 3 tot weken. In het MKB pakket zijn er 10 pagina’s gevuld.

Daarna volgt het ‘Full Custom Website’ pakket. Bij dit pakket is de prijs niet vermeld. Om achter de kosten te komen moet je contact opnemen via de contact pagina, maar je kan ze ook bellen en mailen. Vrijdagonline heeft ook een aparte pagina waar je meteen een offerte kunt aanvragen.

Het platform waar het bedrijf mee werkt is Umbraco CMS. Zij geven aan dat dit programma makkelijk, flexibel en veilig is om mee te werken. Vrijdagonline helpt hun opdrachtgevers ook met de SEO, SEA en CRO.

Andere webdesign diensten van Vrijdagonline

Bij Vrijdagonline worden er niet alleen websites en webshops gemaakt. Zij doen ook aan Online marketing en branding. Eens in de zo veel tijd heeft de website van de klant een opfris beurt nodig en dat doet het bedrijf voor hen. Zo kunnen zij een nieuw logo maken en/of de huisstijl van de website aanpassen.

De service van Vrijdagonline ziet er goed uit. Je kunt op de site namelijk je telefoonnummer invoeren en zij zullen zorgen dat één van de medewerkers binnen 20 seconden contact met je opneemt. Het bedrijf komt ook erg klantvriendelijk over en dat is ook aan de reviews te zien. Op de website kun je een PowerPoint gemaakt door Vrijdagonline downloaden waarin je een presentatie kunt bekijken over het bedrijf. Dankzij deze PowerPoint ben je beter geïnformeerd.

Bij Webdesignreview lees je de meest duidelijke reviews over verschillende Nederlandse webdesign bedrijven. In de reviews hebben wij het over verschillende belangrijke punten die voor jou handig zijn om informatie over te krijgen. Mocht je vast lopen bij het kunnen vinden van een goede webdesign bedrijf voor jouw onderneming? Na het lezen van de reviews zal je zeker een keuze kunnen maken.