Godaddy review

Met Godaddy kun je je eigen website maken. Je kunt kiezen uit veel verschillende sjablonen. Het bedrijf biedt verschillende abonnementen aan voor de website bouwer. Ook kun je uit hosting pakketten kiezen.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Inbegrepen modules
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Biedt webhosting aan
Zoekmachineoptimalisatie
24/7 support
Cons
Minder goede klantenservice
Hogere kosten na verlenging
Geen Nederlandstalige support
3.9

GoDaddy is een programma waarmee je je eigen website kan creëren. Wij schrijven een Godaddy review, zodat jij meer over het bedrijf te weten zult komen.

Website maken met Godaddy

Met het programma GoDaddy kun je een website maken. Bij het maken van de website krijg je ook marketing tools die de website op de juiste plekken brengt. Zodra je de website maakt kun je ook gebruik maken van de SEO tools. De sites bevatten afbeeldingen waar je gebruik van kan maken, als je zelf nog geen afbeeldingen hebt voor je website. Zij hebben ook een heleboel professionele sjablonen waar je uit kunt kiezen. Op de website wordt er aangegeven dat je meteen gratis aan de slag kan met het maken van je website. Je hoeft alleen te registreren met een account. Het programma heeft mobielvriendelijke sjablonen waarmee de website op meerdere apparaten goed te zien is. Het bedrijf geeft aan dat de website die je maakt goed beveiligd is door de eenvoudige updates.

Het programma heeft meer dan 20 thema’s die je kunt aanpassen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een contactformulier op je website te plaatsen. Een hele handige functie die het programma heeft is e-mailmarketing. Je kunt jouw klanten hiermee belangrijke mails sturen. Ook kun je de website synchroniseren met Facebook.

Het is ook mogelijk om producten toe te voegen aan de website die je hebt gemaakt.

Website laten maken kosten met Godaddy

Er zijn 3 verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen om jouw website te maken. Zij hebben een basis pakket waar je €4,99 voor betaalt per maand. Als je deze verlengt betaal je €7,99 per maand. Dit pakket heeft de zoekmachineoptimalisatie functie niet. Daarna heb je het standaard pakket. De prijs hiervan is €7,99 per maand, zodra je deze verlengt betaal je €11,99 per maand. Dit pakket heeft de zoekmachineoptimalisatie functie wel. Het laatste pakket is het premium pakket. Hiervoor betaal je €11,99 per maand en als je hem verlengt, betaal je €16,99 per maand.

Op de website staat het telefoonnummer van het bedrijf. Je kunt 24/7 support krijgen in het Engels.

Andere webdesign diensten van Godaddy

Als je een website hebt kun je bij Godaddy ook terecht voor de hosting. Zij hebben ook aparte hosting pakketten voor WordPress websites en webshops. Daarnaast kun je ook kiezen voor de hosting van een normale website in plaats van WordPress. Het goedkoopste abonnement voor webhosting is €2,99 per maand en het webhosting plus abonnement is €16,99 per maand. Je kunt ook gebruik maken van analyses en rapporten om daarmee je marketingsucces te bekijken.

Als je dit een handige review vond, vergeet dan vooral niet om onze andere webdesign reviews te lezen, www.webdesignreview.nl.