dit is een logo van epicwebsite webdesigner
epicwebsite webdesign logo

Wie? Goedkope website? Wat? Goedkope webshop? WordPress website laten maken

Wie? Goedkope website? Wat? Goedkope webshop? WordPress website laten maken?

dit is een foto van de Wie? Goedkope website? Wat? Goedkope webshop?
Wie? Goedkope website? Wat? Goedkope webshop?

Wij weten allemaal wel wat voordelig is en wat niet? Zoekmachines bieden zoveel informatie Dat jij binnen een korte tijd precies weet  wie  de meest goedkope WordPress website laten maken! Maar wat nog belangrijker is, is de kwaliteit en het totale pakket van het eindproduct! Dat is dan ook precies de reden waarom wij onze site begonnen zijn om fictie van de feite te scheiden! En de goedkoopste en de beste webdesign bureaus van Nederland op de kaart te brengen.

Op zoek naar een goedkope website of webshop te laten maken? Zoek dan niet verder want wij hebben het antwoord! Epicwebsite heeft de meeste professionele sites voor vanaf slechts ongelooflijke €99,- All-in. Plus je goedkope website is standaard  voorzien van de meest moderne modulen waar jij normaal gesproken  extra voor moet betalen. Een goedkope webshop kan je misschien bij heel veel internet bedrijven laten bouwen! Maar wat krijg je er allemaal bij? Je ontvangt een compleet wordpress website. Die gemaakt en gebouwd is met bootstrapping framework die uiteraard een van de meest bekendste en professionele css framework is dat er is. Welke uiteraard door Twitter.com gebruikt word en er gebouwd is. Daarnaast  ontvangt je ook een jaar gratis hosting met 12 core CPU die wij heel weinig tegen zijn gekomen de met Nederlandse webhosting. Goedkope website maken zou moeilijk voordeliger kunnen! Plus een gratis.nl domeinnaam en eigen e-mailadressen worden voor jou gratis opgezet. De in prijs inbegrepen lijst is Veel’s te veel, Maar hier volgen een aantal van de gratis Modulen die je erbij ontvangt:

 1. Inclusief CMS
 2. Websitebouwer
 3. 100% Responcive design
 4. 100% Technisch geoptimaliseerd
 5. Onbeperkt aantal formulieren
 6. Bezoekers statistieken
 7. Onbeperkt YouTube video’s
 8. Onbeperkt contactformulieren
 9. Geen aanmelding kosten
 10. Snel online: binnen 1 à 2 weken
 11. 100% Responsive webdesign
 12. Onderhoud: altijd up to date
 13. 100% Zoekmachine vriendelijk
 14. Eigen huisstijl of template
 15. Kies uit honderden websites | webshops | blogs!
 16. Volledig geautomatiseerd
 17. Eenvoudig te beheren
 18. Premium schuifregelaars
 19. Widgetized & MegaMenu option
 20. Gelinkt aan Social Media pagina’s

En de lijst gaat maar door…

Voor een complete lijst met alles wat inbegrepen is neem een kijkje naar de onderstaande link: Epicwebsite

Waarom kan jij zulke goedkope WordPress websites laten maken?

dit is een foto van de goedkope WordPress website laten maken?
Goedkope WordPress website laten maken?

De reden is simpel ze zijn de author van de software en de code, niemand hoeft er tussen te komen en niemand  hoeft licentie kosten te betalen! Daarom dan ook Kunnen ze een compleet pakket aanbieden voor zulke lage prijzen. En als een website beheerder  heb je heel veel profijt van wanneer jij zaken doet met een bedrijf die zelfstandig is en niet steeds bij andere webdesigners moet aankloppen om een probleem te kunnen oplossen. Uiteraard ontvang je ook wel alle benodigde gereedschap om jouw site zelf te wijzigen. En je hoeft er geen zorgen over te maken over het installeren en het opzetten van de website of webshop. Want dat word totaal door epic verzorgd.

Voor wie is goedkope website webshop laten maken van epic bedoeld?

Voor iedereen die het meeste eruit wilt halen van wat er uit te halen valt! Met zoveel extra’s is er bijna niks meer wat ze konden aanbieden  dat technologie  te bieden heeft in deze dagen!Ze geven je alle Tools die je nodig hebt voor het installeren, en zetten dan die je webshop op! Het enige wat jij moet doen is  hier gebruik van maken.Niet alleen voor mensen die al eerder met CMS framework gewerkt hebben en toch wel weten hoe ze en post of Homepagina moet aanmaken. Want ze hebben een speciale support website opgezet puur voor hun klanten. met uitgebreide video’s met uitleg en artikels over alles en nog wat dat je aan je website kan doen. Want met het cms systeem van Epic wat uiteraard op WordPress gebouwd is,hoef je geen kennis van  code of moeilijke webdesign talen te hebben..En je ontvangt een gratis CMS systeem van wp natuurlijk die alles mogelijk maak.

Hoe moeilijk is het om een WordPress website te maken

dit is een foto van de goedkope WordPress website en goedkope wordpress webshop
goedkope WordPress website en goedkope wordpress webshop

Als jij serieus ben over  het beginnen van je eigen webshop of zelfs wanneer jij een informatica website wil laten bouwen om puur informatie te versterken aan jouw bezoekers. Het is zeker aan te raden om in deze tijden in ieder geval de CMS goed  te leren gebruiken. Het is niet moeilijk maar heeft wel tijd nodig om het goed te leren. Je kan het vergelijken met het kopen van een nieuwe tv. Waar je een handleiding erbij heb gekregen en uiteraard moet leren hoe het werkt. Na-ja oké misschien is het ietsje moeilijker. Maar het is zeker te doen voor iedereen die serieus een eigen webwinkel wilt beginnen.

Goedkope webshops laten maken

Epicwebsite.nl levert uiteraard ook diensten die je kan gebruiken om je eigen webshop te laten maken. Precies op dezelfde manier wordt een totaal pakket voor je geïnstalleerd en opgezet. Je ontvangt uiteraard ook een uitgebreide handleiding hoe jij je webshop kan wijzigen en aanpassen.De prijzen beginnen vanaf €149,- voor een compleet systeem. Het e-commerce systeem heeft uitgebreide mogelijkheden zoals voorraadbeheer, professionele Klantenbeoordeling, bestellingen verzenden en verzendkosten berekenen, meerdere talen  webshop, uitgebreid boekhouding systeem. En wat ook heel erg  handig is meer dan 20 soorten betalingsmogelijkheden waaronder iDeal die gratis meegeleverd word. Voor mensen die daar bekend mee zijn weten dat kosten voor een iDeal betaling modulen op zich al EUR 100 kan  kosten.

Een WordPress website laten maken bij epic of niet
goedkope website en goedkope webshop _ Mystery shopper
goedkope website en goedkope webshop _ Mystery shopper

Onze Mystery Shopper heeft uitgebreide informatie opgevraagd en heeft een test website laten bouwen. Volgens onze test ontvang je een echt professionele website die voorzien is met meest moderne gereedschap die jouw echter alle Tools geven die nodig is om een professionele website laten maken. Wat makkelijk is is dat jij alles  in een keer hebt en dat je er zelf niks voor hoeft te doen qua installatie opzetten. Dit word volledig voor je verzorgd.  Het enige wat je hoeft te doen is een aanbetaling doen, de naam van je domeinnaam doorgeven en binnen 24 uur  ontvangt je de link naar jouw website met Inlog gegevens waar jij dan vervolgens kan beginnen met het wijzigen en aanpassen van een nieuwe  website.

Een goedkope website of webshop laten maken bij Nederlands goedkoopste websitebouwer. Als je zelf bereid bent om je website aan te passen en te wijzigen.
Kwaliteit
Platform
SEO optimalisatie
Klantvriendelijkheid
Inbegrepen modulen
Prijs
Positief
Kwaliteit van webdesign
Geoptimaliseerde code en zoekmachines richtlijnen
Over de EUR 500 voordeel aan in prijs inbegrepen extra's
Negatief
Website leren aanpassen
Alleen WordPress website laten maken
Wachttijd kan tot twee weken duren
4.9
Totale Score