wjwebdesign review

Wjwebdesign Review

wjwebdesign review
Wjwebdesign is een goed bedrijf om te benaderen voor het laten maken van een website of webshop. Ze zijn erg professioneel en hun prijzen zijn niet al te hoog. Aan de reviews is te zien dat ze ook erg klantvriendelijk zijn.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Inbegrepen modulen
Reviews
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
De website wordt geoptimaliseerd
De pagina's zijn mobielvriendelijk
De portfolio is goed en uitgebreid
Cons
Goedkoopste pakket heeft weinig functies
Werken alleen met WordPress
Weinig stemmen op Facebook
4

Wij hebben weer een nieuwe review en deze keer over het bedrijf Wjwebdesign. Ben je opzoek naar een webdesign ontwikkelaar? Lees dan vooral deze Wjwebdesign review verder, zodat je wat makkelijker je keuze kunt maken.

Website laten maken bij Wjwebdesign

Het bedrijf biedt goede diensten aan, zoals het maken van een website, webshop en een website vernieuwen. Ik vind het ook goed dat zij de klanten willen helpen met hun website hoger in de google zoekresultaten te krijgen met behulp van SEO optimalisatie. De tarieven van wjwebdesign zien er betaalbaar uit en zijn niet te duur. De prijzen van de websites die zij maken, verschillen met het aantal functies dat je in de website wilt hebben. Het bedrijf heeft ook een reviews pagina. De meeste klanten geven het bedrijf 5 sterren en laten goede opmerkingen achter. De websites worden op maat gemaakt door deze webdesigner.

Website laten maken kosten bij Wjwebdesign

De website van Wjwebdesign is erg duidelijk en je kunt goed zien waar je heen moet voor bepaalde informatie. Op de website zie je dat de prijs voor een complete website vanaf €395,- is, dat is een goede prijs. Zodra je op de tarieven pagina kijkt is dat de prijs voor een site met maar 2 pagina’s gevuld, dat is dan niet echt een complete pagina. Ze bieden een budget, standard, silver en gold website aan. De duurste is gold en voor die betaal je als klant €1395,- exclusief btw. In alle soorten websites die zij aanbieden is een domeinnaam inbegrepen. Het bedrijf bouwt de website voor hun klanten alleen met WordPress, mocht een klant behoefte hebben aan een ander programma dan kan dat waarschijnlijk niet. Een webshop laten maken kan vanaf €995,-. De exacte prijs voor het laten maken van een webshop ligt uiteindelijk aan het aantal producten en extra opties die je je klanten wil bieden. Als je zelf geen afbeeldingen hebt voor je website dan kun je dat gratis of tegen een kleine vergoeding van Wjwebdesign krijgen.

Een goed punt is dat zij geen abonnementskosten mee rekenen. De manier waarop er gesproken wordt op de website komen de medewerkers klantvriendelijk over en ziet het eruit alsof zij je graag willen helpen. De onderneming biedt ook aan om afbeeldingen voor je website te vinden (als je deze zelf niet hebt).

Het bedrijf linkt in hun teksten goed door naar andere pagina’s op hun website. Daarnaast zijn er goede contact mogelijkheden. Je kunt namelijk bellen, mailen, appen en skypen. Je hebt als klant dus genoeg keus om in contact te komen met het bedrijf. Bij Wjwebdesign kun je ook een webshop laten maken. De webshop die zij maken hebben verschillende betaalmogelijkheden, zoals: iDeal, Mastercard, Paypal, Visa en meer. Zij zorgen er ook voor dat de webshop integratie heeft met je bestaande of nieuwe website. De webshop wordt ook geoptimaliseerd voor de Google zoekmachines.

Het bedrijf biedt ook aan om een webshop te laten maken in een bestaande website en/of om een webshop te onderhouden.

Het laten maken van een website bij Wjwebdesign duurt ongeveer 3 weken. Als je als klant wilt dat dit sneller moet dan kun je dat bij ze aangeven en dan zullen zij de website met spoed voor je klaar maken.

Wjwebdesign reviews

Het bedrijf Wjwebdesign werkt als team van freelancers, dat laten zij weten op hun website. Zij schrijven en herschrijven webteksten. Je kunt bij hen ook terug voor zoekmachineoptimalisatie en webdesign. Het bedrijf heeft reviews staan op Trustoo, Facebook, Google en hun eigen website. Via Trustoo krijgen zij 9,8 punten van de 10 en via Facebook een 5/5.

Op Google staan er in totaal 71 reviews en deze zijn over het algemeen erg positief. Het aantal sterren die zij krijgen op Google zijn 4,9 van de 5.

Bij Webdesignreview kun je reviews lezen over verschillende webdesign bedrijven in Nederland. Het kan voorkomen dat je een website of webshop wilt laten maken, maar je kunt geen keus maken uit welke webdesigner je moet benaderen. Heb jij ervaring met één van de webdesign bedrijven op onze pagina? Laat jouw ervaring weten en schrijf een review. Op deze manier help je ook andere bezoekers. Wij kunnen je garanderen dat je na het lezen van alle reviews op onze pagina zeker een keuze kunt maken!

Andere webdesign diensten van Wjwebdesign

  • Hoger in Google brengen
  • Een logo en huisstijl maken
  • SEO teksten schrijven
  • Webredactie
  • Nieuwsbrieven maken