Redmelon review

Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Inbegrepen modules
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
SEO optimalisatie
Maken meertalige webshops
Maken eerste opzet
Cons
Geen tarieven van alle diensten
Werken met één platform
Geen live chat
4

Redmelon is het volgende webdesign bedrijf waar we het over gaan hebben. Om meer te weten over de kosten van de diensten, de platforms die zij gebruiken en de websites die zij kunnen maken moet je vooral deze redmelon review verder lezen!

WordPress website laten maken bij Redmelon

Bij Redmelon kun je professionele WordPress websites maken. Zij willen websites maken die klaar zijn om gevonden te worden. Het bedrijf wil dat de nieuwe website die zij maken beter presteert dan de oude. Dat doen ze door veel data te analyseren en ervan te leren. De stappen die het bedrijf onderneemt zijn als volgt. Zij maken als eerst een strategie. Zij bekijken dan de doelen en persona’s. Daarna maken zij een eerste opzet, deze opzet gaan zij dan testen samen met de opdrachtgever. Daarna leveren ze de website app en beginnen ze met het verzamelen van de data. Het bedrijf zorgt ook voor de optimalisatie en onderhoud. Er wordt ook voor de veiligheid van de website gezorgd.

Bij Redmelon kunnen zij ook een layout omzetten naar WordPress. Zij kunnen ook alles omzetten als het ontwerp er al is.

WordPress webshop maken bij Redmelon

Het bedrijf geeft aan dat de e-commerce websites die zij maken, beter scoren dan hun voorgangers. Zij bouwen de webshops met de plug-in van WordPress, namelijk Woocommerce. Het bedrijf weet hoe ze een meertalige webshop functioneel moeten ontwikkelen. De werkwijze voor het maken van een webshop is het zelfde als die van een website. Op de website wordt er aangegeven dat de webshops die zij maken zorgen voor meer engagement. Zij hebben ook voorbeelden van webshops die zij gemaakt hebben die dat bewijzen.

De kosten voor het laten maken van een website en webshop verschillen. Ze zijn ook afhankelijk van een aantal zaken. Bijvoorbeeld hoe veel templates er nodig zijn en of er koppelingen moeten zijn met een andere software. Voor een kostenindicatie kun je contact opnemen met het bedrijf.

Andere webdesign diensten van Redmelon

Bij Redmelon kun je ook terecht voor de SEO optimalisatie van je website. Ze kijken ook naar de laadsnelheid van je website en ook maken zij een optimalisering van wat de bezoekers op de website moeten doen. Je kunt op de website van het bedrijf kiezen uit verschillende SEO pakketten. Er zijn in totaal 3 SEO pakketten die zij aanbieden. Small, Medium en Large. Voor het Small pakket betaal je €270 euro per maand. De eenmalige opstartkosten daarvan zijn €360 euro. Daarna heb je het medium pakket, de prijs hiervan is €360 euro per maand. Met eenmalige opstartkosten van €540 euro. Het laatste pakket is het large pakket. De prijs hier van is niet te zien, je zult deze moeten aanvragen.

Wil je meer reviews lezen over andere Nederlandse webdesign bedrijven? Bekijk dan vooral de andere pagina’s op onze website, webdesignreview.nl. Je kunt reviews vinden over hosting bedrijven, website en webshop design bedrijven.