WebsiteBezorgd Review

WebsiteBezorgd Review

WebsiteBezorgd Review
WebsiteBezorgd is een professioneel bedrijf die je goed kan helpen bij het laten maken van een website en/of webshop. Zij zitten qua prijzen wel aan de duurdere kant.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid
Reviews
Reader Rating0 Stemmen
Pros
Snelle website
Mobielvriendelijk
Conversie design
Cons
Geen SEO optimalisatie
Geen live chat op de site
Hoge tarieven
3.3

Wij hebben weer een nieuwe review over een Nederlands webdesign bedrijf. Deze keer is het een websitebezorgd review. Ben jij een ondernemer en wil je graag weten welke webdesigner je het beste kunt benaderen? Lees dan vooral verder en je bent meteen een grote stap verder!

Website laten maken bij Websitebezorgd

Bij Websitebezorgd kun je websites laten maken. Deze websites worden volledig in de huisstijl van jouw bedrijf gemaakt. De developers zorgen ervoor dat de website ook geoptimaliseerd is voor de mobiele telefoon. Om de website stijlvol te houden, maken zij ook een modern webdesign. Het bedrijf wilt hun opdrachtgevers helpen om er voor te zorgen dat de bezoekers van de site tot actie komen. Dit doen ze door gebruik te maken van geavanceerde modules. Ook maken zij gebruik van slimme overtuigingstechnieken en effectieve landingspagina’s en templates. Het webdesign bedrijf geeft een aantal voordelen aan, zodra je bij hen een website laat maken.

Namelijk dat de content op de website erg gemakkelijk aan te passen is en dat de site erg snel werkt. Daarnaast heeft de site ook privacy en veiligheid, wat erg belangrijk is. Op de website laten zij weten dat ze jou willen helpen om je te onderscheiden van je concurrenten met een unieke webdesign. Nadat de website is opgeleverd word er door Websitebezorgd nog steeds contact gehouden met de klant.

Shopify website laten maken door WebsiteBezorgd

Je kunt bij Websitebezorgd niet alleen een website maken, maar ook een Shopify website. Ofwel een webshop. Zij maken een conversie gerichte design voor de webshop. Ook zodra de webshop gemaakt en geleverd is, word je als klant nog steeds geholpen. Bij WebsiteBezorgd zorgen zij er ook voor dat de webshop op alle apparaten (tablet, telefoon, pc) goed werkt. Zo te zien werken zij ook alleen met Shopify voor het laten maken van een webshop. Als je als opdrachtgever behoefte hebt aan een ander platform, dan is dat hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk. Op hun pagina kun je een offerte aanvragen voor het laten maken van jouw Shopify website.

Website laten maken kosten bij WebsiteBezorgd

De prijzen voor het laten maken van een website, zitten bij WebsiteBezorgd aan de wat hogere kant. Je kunt bij dit bedrijf een basis website laten maken. De prijs daarvan is €1799,- Voor een basis website is dit best een hoge prijs. Daarnaast heb je een Pro website. De prijs daarvan is €3399,-. Je moet dus erg veel investeren als je een website wilt laten maken bij deze webdesigner. Je kunt ook een advanced website laten maken, maar dat doe je op aanvraag. De prijs daarvan is dus ook niet te zien, want je moet een offerte aanvragen. Zij laten wel weten dat je bij zo een advanced website ook een live chat module hebt.

WebsiteBezorgd Reviews

Het bedrijf heeft op Google 3 reviews staan en op Facebook maar 1. Zij hebben helaas geen reviews op hun eigen website staan. In de reviews op Google word er aangegeven dat zij er blij zijn met het resultaat en dat het intakegesprek bijvoorbeeld erg goed ging. Wel is er één persoon die een verbeterpunt opnoemt. Namelijk dat ze van tevoren duidelijker moesten aangeven dat de opdrachtgever zelf verantwoordelijk is voor SEO optimalisatie van de website. Dit is dus iets wat het bedrijf niet doet. Van onderhouding van de website is er bij WebsiteBezorgd dus niet echt sprake. Zij hebben op Google gemiddeld een 4,7 van de 5 sterren.

Bij Webdesignreview lees je de beste reviews over verschillende Nederlandse webdesign bedrijven. In de reviews worden belangrijke punten besproken. Daarnaast worden ook de voor- en nadelen van elk bedrijf opgenoemd. Ben jij een ondernemer en zoek je een goede webdesigner? Lees dan vooral de reviews op onze website, zodat je snel een keuze kunt maken.