beste-hosting-provider_logo versio

Versio review

Versio review is V goedkoopste hosting?

dit is een Versio logo
Versio logo

Om een website te laten maken heb jij een goede en professionele Websitebouwer nodig die jouw de beste diensten kan aanbieden op het gebied van webdesign. En zoals je dat van onze website kan zien er zijn behoorlijk wat webshopsbouwers die jouw kunnen helpen om bijvoorbeeld een webshop te laten maken. Maar al deze internet bureaus hebben een hosting provider nodig, want uiteraard je hebt het hoosting pakket nodig  om je website te kunnen installeren en je webshop opzetten. Versio is een van de meest bekendste server hostings. waar jij uitgebreide mogelijkheden hebt zoals magento hosting, email hosting, WordPress hosting en veel meer. Heel veel mensen kennen Versio waarschijnlijk van de tv reclame. Versio heeft vele websites wereldwijd en het is zeker een van de goedkoopste hosting bedrijven.

Website laten maken bij Versio en magento hosting

dit is een foto van Website laten maken
Website laten maken

Of je nou een magento hosting nodig heb of op zoekt ben naar geoptimaliseerde hoostingpakket voor wordpress! Versio zelf ontwerpt geen website of webshops. Maar heel veel freelancer en webshopbouwers gebruiken de diensten van Versio  om een website voor jou te laten bouwen. Het is een van oudste hostingproviders in de wereld. Versio noemt zichzelf de goedkoopste hosting met de beste support mogelijk. Zodra dat je op de website komt, zeer vele mogelijkheden en kleuren en knoppen die je aandacht naar bepaalde teksten toetrekt. Het zou heel veel mensen schrikken misschien. Dus hierbij willen we graag je uitleggen wat voor informatie je eigenlijk bij Versio website kan terugvinden. Uiteraard uitgebreide informatie over webhosting en dat het een van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland is. Versio maakt gebruik van directadmin Welke een van de meest bekendste en de makkelijkste administratiepaneel is die de meeste mogellijkheden bied zoals meerdere e-mail account aanmaken, redirect, subdomeinnaam en veel meer. Voor meer informatie over het directadmin neem een kijkje via onderstaande link http://www.versio.nl/directadmin.

Goedkoopste hosting voor reseller

dit is een foto van goedkoopste hosting
goedkoopste hosting

Als een reseller kan je bij Versio de meest goedkoopste hostingpakket kopen, welke bij EUR 0,99 per maand beginnen. Uiteraard heb je dan ook je eigen directadmin waar je verschillende pakketten kan aanmaken voor je klanten. Je kan tot 25 domein namen hosten en 25 gebruikers aanmaken. De snelheid van hun server is OK, en sinds dat het een Nederland Goedkoopste is, kan je ervan uitgaan dat je voor deze prijs debeste hosting provider hebt gevonden. Aldoor onze Mystery shopper heeft zijn eigen vragen bij Versio het is zeker aan te raden om meer te onderzoeken voordat je een pakket afsluit.

 

Een van de grootste en meest bekendste webhosting van de Nederland.

Versio hosting pakketten zijn:

Starter NL (0.50 EURO) met 1500 MB schrijfruimte + 20 GB dataverkeer + tot 25 domein hosten + onbeperkt Subdomeinen

Zilver NL (2.25 EURO) met 7500 MB schrijfruimte + 100 GB dataverkeer + tot 50 domein hosten + onbeperkt Subdomeinen

Groot NL (3.99 EURO) met 15000 MB schrijfruimte + 200 GB dataverkeer + tot 100 domein hosten + onbeperkt Subdomeinen

Directadmin is inbegrepen bij alle pakketten in beide zilver NL en groot NL krijg je ook een gratis Coupon Ter waarde van €75 voor Google Adword
de klantenbeoordelingen van Versio zoals alle andere webhosting bedrijven verschillen maar over algemeen je zou kunnen zeggen dat ze 7 op 10 scoren.