CmSpecialist review

CmSpecialist is een webdesign bedrijf gevestigd in Huizen. Bij dit bedrijf kun je een website en webshop laten maken. Daarnaast hebben zij ook een aantal andere online marketing diensten.
Prijzen
Platforms
Kwaliteit
Inbegrepen modules
Klantvriendelijkheid
Reader Rating0 Stemmen
Pros
SEO optimalisatie
Goede service
15 jaar ervaring
Cons
Geen recente reviews
Geen live chat
Werken met één platform
4.1

Wil jij meer weten over de belangrijkste punten van het webdesign bedrijf CmSpecialist? Lees dan hier een duidelijke CmSpecialist review!

Website laten maken bij CmSpecialist

Bij CmSpecialist kun je een website laten maken. Zij willen de website zo professioneel en snel mogelijk maken voor de klanten. Ook willen zij er voor zorgen dat het systeem altijd up to date is. Het webdesign die ze maken voor jouw website is volledig gericht op jouw merk en de klantreis van de doelgroep. Je hebt ook toegang tot de Google analytics. Op deze manier kun je de belangrijkste zaken bijhouden van de website. Je kan bijvoorbeeld zien waar de bezoekers van jouw website vandaan komen en hoe lang ze dan op de website zijn gebleven. Het bedrijf geeft aan dat het CM systeem makkelijk is om mee te werken. De CM site heeft een duidelijk dashboard die erg overzichtelijk is dankzij de iconen. Met het systeem van CM kun je er ook voor zorgen dat de website goed gevonden wordt.

Het bedrijf zorgt ervoor dat de websites veilig zijn, omdat zij het CM systeem elke 3 maanden volledig laten scannen door een externe partij.

Webshop laten maken bij Cmspecialist

Je kunt ook een webshop laten maken met de CM. Het bedrijf geeft aan dat de webshop razendsnel werkt, zowel aan de voorkant als achterkant. Daarnaast word er een design gemaakt met SEO als uitgangspunt. Zodra je een webshop hebt kun je via het dashboard een omzetdoel instellen. Het laten maken van zo een webshop kan tussen de €5000 en €25.000 euro kosten. Het ligt aan de wensen van de opdrachtgever. Het bedrijf werkt alleen met prijslijsten waarbij je zelf je pakket kunt samenstellen. Op de website van het bedrijf kun je in de portfolio de webshops zien die zij al eerder gemaakt hebben voor voorafgaande klanten.

Website laten maken kosten bij Cmspecialist

Een website maken bij Cmspecialist kost gemiddeld tussen de €2500 en €5000 euro. Ze hebben een instappakket van €599 euro. Als je groeit met de website kun je altijd upgraden naar een uitgebreider pakket. Je kunt via de website gemakkelijk een afspraak maken voor een demonstratie of gesprek. Dit is volledig gratis.

Andere webdesign diensten van Cmspecialist

Bij dit webdesign bedrijf kun je ook terecht voor online marketing. Zo zorgen zij voor de SEO van de website en/of webshop. Ook doen zij aan SEA. Daarnaast willen zij ook helpen bij het opbouwen van een stevig linkprofiel door middel van linkbuilding. Het bedrijf kan ook professionele webteksten schrijven, ofwel copywriting. Zij kunnen teksten schrijven voor websites, webshops, nieuwsbrieven en meer. Daarnaast kunnen zij ook de conversie voor je verhogen en van bezoekers, klanten maken.

Het bedrijf is gevestigd in Huizen en bestaat uit een team van 7 medewerkers, zij hebben allemaal hun eigen functie. Voor meer reviews over andere Nederlandse webdesign bedrijven kun je onze andere pagina’s lezen op webdesignreview.nl. Wij willen graag elke ondernemer helpen om de juiste keuze te maken bij het kiezen van een developer voor hun website of webshop.