beste-hosting-provider_logo-VrijdagOnline
beste-hosting-provider_logo-VrijdagOnline

VrijdagOnline review

VrijdagOnline.nl

dit is een vrijdagonline logo
vrijdagonline logo

Wil een webshop laten maken of wil je graag een website laten maken dat kan dan prima bij vrijdagonline.nl, Aldoor bij vrijdagonline.nl jij kan geen wordpress website laten makent! ze hebben het probleem van CMS opgelost door een apart CMS aan te bieden aan de klanten, klanten moeten natuurlijk wel apart voor betalen maar de mogelijkheid is er. vrijdagonline is uiteraard geen hosting provider  maar klanten kunnen wel een hoosting pakket afnemen.

Wie is vrijdagonline en waarom zou een website laten maken bij?

dit is een foto van waarom zou een website laten maken
waarom zou een website laten maken

Vrijdagonline.nl is dus niet bepaalde goedkoopste webdesign van Nederland, maar wel een van de bekendste. Als jij in Google op zoek gaat naar webdesigner gezocht. je kan ervan uitgaan dat vrijdagonline is zeker een van de eerste resultaten. Het is natuurlijk een goed sign, je zou kunnen zeggen dat ze meer zichzelf richten op bedrijfs website laten maken, of meer maatwerk design. Je kan een Webshop laten bouwen voor EUR 599,- en dan heb je dus:

 • Een complete website
 • Geoptimaliseerd voor mobiel
 • Geoptimaliseerd voor Google een zoekmachines in algemeen
 • Je kan volledig in je eigen huisstijl website laten bouwen
 • De professionele foto’s dat ze gebruiken krijg je dus ook bij
 • De sleidder show in header is ook gratis
  en veel meer..

En voor €10.00 extra heb jij de service en licentie abonnement dat aangeraden is. En webwinkel door vrijdagonline laten bouwen en ze zorgen voor technische update en maken ook backups en beveiliging wordt verzorgd door hen. Kortom de onderhoud van de hosting een domeinnaam e-mail service wordt gedaan voor EUR 10 extra. Meer informatie kan je vinden op: www.vrijdagonline.nl

Webshop laten maken

en foto van Webshop laten maken
Webshop laten maken

Online wereld is relatief nieuw spelgrond voor ondernemers die een eigen webwinkel starten, om hun bedrijven te bevestigen en te verbeteren. Waar je jou website laat bouwen is erge belangrijke, wij proberen jou te helpen om de juiste keuze te maken, maar uiteindelijk de keuze zijn jou. Een verstandige webmaster weet waar informatie uit moet halen, en de probleem is niet informatie er is genoeg te vinden op Google dus ” information is power” klopt niet echt meer. want met al die informatie kan je echter niets mee als je niet weet hoe hij net moet gebruiken en waar je moet opletten.

Website laten maken en waar je moet opletten

dit is een foto van Website laten maken
Website laten maken

Uiteraard  je eigen gevoel is de beste tool die heb wanneer het aankomt om met de juiste mensen zaken doen. maar er zijn wel een paar punten en richtlijnen die jou wellicht kunnen helpen met juiste keuze te maken! kan bij ons een vragenlijst downloaden die je aan je webdesigner kan vragen, dat is het zelfde vragenlijst die onze Mystery shopper dagelijks gebruik om de beste webdesign eens en webhosting Van Nederland Te identificeren!

Je zou deze vragen gaan jouw websitebouwer kunnen stellen:

 1. Is de CMS in prijs inbegrepen ( CMS is afkorting  voor content managementsysteem, en wat het doel  is aanpassen en wijzigen van website mogelijk maak van mensen die geen verstand van het code hebben )
 2. Geven jullie ook gratis hosting En als jullie dat doen  voor hoe lang is die gratis hosting?
 3. Is er een contract waar ik kan verbonden ben?
 4. als er een contract is voor hoelang is het geldig en wat gebeurt er als ik eerder annuleert?
 5. is een domeinnaam in prijs inbegrepen? en zo ja of niet wat betaal ik dan jaarlijks na afloop van de Gratis  perioden
 6. hoeveel e-mail account is een prijs inbegrepen
 7. tot hoeveel pagina’s of producten  is een prijs inbegrepen
 8. zorgen jullie ook voor Google Analytics Account
 9. integreren jullie Google Analytics  in mijn website

De webdesigner die positief op alle bovenstaande vragen antwoord geven is voor ons een webdesign bureau waar wij graag onze bezoekers om willen voorstellen. Wil je graag meer informatie of een kopie van orginele vragenlijst welke uiteraard veel langer is! stuur ons dan een e-mail!